Libnet.ro
UNICEF

11:30

DigiSport: Mobilizare in intreaga lume. Masurile anuntate luni, 9 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Mobilizare in intreaga lume. Masurile anuntate luni, 9 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Raspandirea coronavirusului a avut un puternic impact si in lumea sportului. Competitii anulate, meciuri fara spectatori, stadioane dezinfectate, toate sunt masuri luate pentru a evita extinderea Covid-19. continuă pe Hotnews

Fara precedent: aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la scoala din cauza epidemiei de coronavirus - UNESCO

Aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la cursuri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit unui raport UNESCO, citat de CNBC. Organizatia Natiunilor Unite, care monitorizeaza educatia la nivel global, spune ca numarul copiilor care lipsesc de la scoala la nivel mondial este fara precedent.

CORONAVIRUS |Masurile anuntate de Primaria Capitalei: Suspendarea activitatii teatrelor, anularea evenimentelor culturale si sportive pana la 31 martie(VIDEO)

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, luni, suspendarea activitatii celor 14 teatre din subordinea Primariei pana la 31 martie, precum si suspendarea evenimentelor culturale si.

Coronavirus in Romania: Masurile anuntate de Metrorex pentru evitarea aglomeratiei la metrou

Sosirea simultana a trenurilor la peroanele statiilor unde se inregistreaza un trafic mai mare de calatori va fi evitata in perioadele cu varf de trafic, iar pentru micsorarea timpilor de intoarcere a trenurilor la capetele de magistrale a fost introdus suplimentar personal de conducere a trenurilor, a anuntat luni Metrorex. Duminica, secretarul de stat Raed Arafat a cerut Metrorex solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )