Libnet.ro
UNICEF

10:00

Coronavirus in Romania: Noile conditii pentru instituirea carantinei intr-o localitate sau intr-un judet

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Noile conditii pentru instituirea carantinei intr-o localitate sau intr-un judet

O rata de infectare peste nivelul de alerta, respectiv 3 cazuri la 1. 000 de locuitori, un trend crescator pentru ultimele 14 zile sau personal sanitar insuficient in spitalele care asigura asistenta medicala pentru COVID-19 sunt cateva dintre noile conditii pentru instituirea carantinei zonale, intr-o localitate sau judet. continuă pe Hotnews

Tataru: Se poate ajunge si la 1.000 de cazuri de COVID pe zi La trei cazuri la mia de locuitori se poate decide instituirea carantinei intr-o localitate sau cartier

Romania ar putea ajunge in urmatoarea perioada la o mie de cazuri de COVID-19 pe zi, iar autoritatile ar putea decide instituirea carantinei in anumite zone, localitati sau cartiere, cu un numar foarte mare de cazuri, a declarat luni, la Digi 24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. La trei cazuri la mia de locuitori se poate ajunge la carantinarea unei zone, a spus Tataru, care a vorbit despre zonele critice din tara. Ce spune ministrul Sanatatii despre noile masuri care se aplica de marti, cand intra in vigoare noua lege privind carantina si izolarea. Ce se intampla cu cei care au refuzat carantina.

Coronavirus Romania. Situatiile in care masura carantinei poate fi suspendata

Incepand de marti a intrat in vigoare Legea carantinei si izolarii, nr. 136 din 18 iulie 2020. Astfel, vor intra in carantina pentru 14 zile toti cei care sosesc din state cu risc epidemiologie ridicat.

Samsung a prezentat oficial in Romania noile televizoare din gama QLED 4K 8K si pe cele din seria Lifestyle

Samsung a prezentat astazi, 21 iulie, in cadrul unui eveniment online, televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum si seria Lifestyle, care sunt disponibile si in Romania.

CORONAVIRUS |Romania trece in premiera de pragul de 1000 noi cazuri pe zi, dar raporteaza si aproape 25.000 de testari, de asemenea o cifra record. 27 de pacienti COVID-19 au murit, iar 293 sunt la ATI

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri ca, in ultimele 24 de ore, au fost depistate cu coronavirus inca 1. 030 de persoane, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, iar 27.

Coronavirus Romania. Conditiile in care se impune carantinarea unei zone sau cartier

Legea privind carantina si izolarea a fost votata de Parlament, intr-o forma suficienta pentru ca autoritatile sa aiba din nou toate parghiile pentru a lupta cu epidemia decoronavirus, dupa cum.

Italia acuza Romania: Un pericol pentru toata Europa

Jurnalistii de la publicatia italiana Il Messaggero noteaza ca Romania risca sa devina Brazilia Europei, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Italia acuza Romania Acestia fac referire la faptul ca sambata Romania a avut 899 de cazuri de contaminare, sustinand ca aceasta cifra ingrijoreaza tarile din Balcani si Uniunea Europeana, informeaza News. ro.

Noi conditii pentru avansul la programul Noua casa. Ce spun specialistii din domeniul imobiliar

Programul Noua casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima casa, nu pare atat de ofertant cum se spunea initial. Pentru a achizitiona o locuinta e nevoie de un avans de cel putin 15%, a anuntat Florin Citu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )