Libnet.ro
UNICEF

21:15

CORONAVIRUS |Romania a primit 200.000 de masti de protectie din China (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Romania a primit 200.000 de masti de protectie din China (VIDEO)

Romania a primit 200. 000 de masti de protectie FFP2 din China, ca urmare a unei achizitii efectuate de catre UNIFARM SA. Acestea vor fi distribuite unitatilor medicale, in functie de prioritati, pentru. continuă pe B1

VIDEO 200.000 de masti FFP2 achizitionate din China au ajuns in Romania

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania vineri seara, cu o cursa Tarom, in urma unei achizitii realizata din China de catre Unifarm. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor de Covid-19, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus.

Un avion TAROM a adus 200.000 de masti FFP2 din China. Materialele medicale au fost cumparate de Unifarm

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |Romania a primit 100.000 de masti de protectie din Turcia

Potrivit unui comunicat MapN, joi, 2 aprilie, o aeronava C-27 J Spartan apartinand Fortelor Aeriene Romane a adus materiale sanitare din Turcia, in contextul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

O aeronava militara a adus 100 de mii de masti de protectie din Turcia

O aeronava militara a adus, joi, 100. 000 de masti de protectie din Turcia, materialele fiind cumparate de catre Oficiul National de Achizitii Centralizate si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, urmand sa fie distribuite personalului medical din tara si echipajelor care actioneaza in teren.

O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate.

Trei barbati cu masti de protectie au jefuit o benzinarie din Berlin

Trei barbati din Berlin au vazut in pandemia de coronavirus o oportunitate de a jefui, asa ca, purtand masti de protectie, au descins marti seara intr-o benzinarie din capitala Germaniei, de unde au furat toti banii, a anuntat miercuri politia, scrie Agerpres, citand DPA.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Serviciile secrete dezvaluie minciuna din China: de ce numarul deceselor ar putea fi mai mare in realitate

Pandemia care a ajuns sa afecteze mai toata planeta a pornit din China, tara care n-ar fi fost tocmai sincera in detaliile pe care le-a facut publice. Mai multe voci sustin ca oficialii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )