Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noua tone de echipamente medicale, aduse din China de o aeronava TAROM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua tone de echipamente medicale, aduse din China de o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a Companiei Nationale de Transporturi Aeriene a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de materiale sanitare necesare tarii noastre pentru lupta impotriva raspandirii coronavirusului, avionul cu produsele sanitare aterizand pe aeroportul Otopeni vineri seara. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. 9 tone de echipament medical, aduse din china cu o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a TAROM a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de m.

Prima fabrica romaneasca de camasi a inceput sa produca echipamente medicale

1949Tarnava din Sighisoara, prima fabrica romaneasca de bluze si camasi, a inceput productia de echipamente medicale.

Antreprenorul care consiliaza Guvernul pentru achizitia de echipamente medicale: Este o situatie tragica pe piata internationala cu o concurenta neloiala acerba

Un antreprenor din Brasov, care consiliaza Guvernul in domeniul achizitiilor de echipamente si materiale sanitare din China, a publicat un calendar al viitoarelor transporturi de echipamente medicale si materiale sanitare de protectie.

Comisia Europeana: Scutire de taxe vamale si de TVA pentru importurile de echipamente medicale din tari din afara UE

Comisia Europeana a decis astazi sa aprobe cererile primite din partea statelor membre si a Regatului Unit care solicitau scutirea temporara de la plata taxelor vamale si a TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte, pentru a contribui la combaterea coronavirusului.

AGENTIILE DE PRESA: Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate.

CORONAVIRUS |Romania a primit 200.000 de masti de protectie din China (VIDEO)

Romania a primit 200. 000 de masti de protectie FFP2 din China, ca urmare a unei achizitii efectuate de catre UNIFARM SA. Acestea vor fi distribuite unitatilor medicale, in functie de prioritati, pentru.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Sute de kituri de testare COVID-19, contrafacute si importate din China, confiscate in Australia!

Australienii au importat kituri de testare COVID-19 ilegale din China, prima livrare de truse intran.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )