Libnet.ro
UNICEF

06:15

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni. continuă pe Hotnews

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19.

Unsprezece cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe, confirmate cu coronavirus

Numarul total al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Sfantu Gheorghe confirmati cu coronavirus a ajuns, vineri, la ora 11, dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, a anuntat conducerea institutiei.

Surse: 75.000 de cadre medicale care au prim contact cu pacienti cu COVID-19 vor primi bonus de 2.500 de lei

In jur de 75. 000 de cadre medicale ambulantieri, paramedici, brancardieri, asistenti, medici), cei care au un prim contact cu pacienti care au COVID-19, vor primi un bonus de risc medical de 2. 500 de lei brut, spun surse pentru Antena 3.

Linia intai din ce in ce mai lovita! Aproape 500 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Potrivit unui raport al Institutului National sa Sanatate Publica, cu datele colectate din teritoriu pana vineri la ora 12. 00, in Romania au fost confirmate cu noul coronavirus 474 de cadre medicale.

inca 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, confirmate cu coronavirus. in total, 25 de infectati

Alte18cadre medicale de la Spitalul Victor Babes, spital aflat in prima linie in combaterea epidemiei, au fost depistate cu infectie cu coronavirus.

Peste 450 de cadre medicale testate pozitiv cu coronavirus in Romania

Pana in momentul de fata, 454 de cadre medicale au fost afectate de coronavirus in toata tara, potrivit raportarilor primite de INSP.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )