Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

CFR Calatori anunta ca a luat masuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel incat cetatenii romani care au plecat din Italia catre Romania si utilizeaza transportul feroviar pentru a ajunge in tara vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei. continuă pe Adevărul

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declarat, marti, despre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara, potrivit Mediafax.

Coronavirus. Moldovenii care vin din Italia si intentioneaza sa tranziteze Romania vor intra obligatoriu in carantina sau autoizolare

In contextul raspandirii infectiei de coronavirus, MAE atentioneaza cetatenii R. Moldova care intentioneaza sa tranziteze Romania venind din Italia, China, Iran si Coreea de Sud despre masurile impuse de autoritatile romane.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

CORONAVIRUS |Republica Moldova interzice accesul strainilor care vin cu avionul din tarile afectate de COVID-19

Republica Moldova interzice strainilor sa intre in tara folosin cursele aeriene care vin din statele afectate de coronavirus, informeaza Reuters. Masura este in vigoare in 10 martie. Potrivit sursei.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

Raed Arafat, despre romanii din Italia: Oamenii nu pot fi opriti sa intre in tara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, intrebat daca se poate inchide orice intrare in tara a persoanelor care vin din Italia, ca romanii nu pot fi opriti sa intre in tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )