Libnet.ro
UNICEF

13:00

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co. continuă pe B1

Vela: Toate persoanele care vin din tari cu cel putin 500 de cazuri de coronavirus trebuie sa se autoizoleze 14 zile

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat ca toate persoanele care vin in Romania din tari unde sunt confirmate cel putin 500 de cazuri de infectie cu COVID-19 trebuie sa se izoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Coronavirus: Toate persoanele care vin din zone cu minimum 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu Se inchid targurile de masini

Toate persoanele care intra in Romania din tari in care au fost confirmate cel putin 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata incepand de duminica seara, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. O alta decizie este inchiderea targurilor de masini. De luni Romania intra in stare de urgenta. Marcel Vela: Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate.

Inconstienta tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a imbolnavit cel putin sase oameni

Tanara de 26 de ani, cu coronavirus, care a ascuns faptul ca s-a intors din Italia, a imbolnavit sase oameni si a trimis in izolare peste 40 de cadre medicale si pacienti.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Sfaturile unui medic roman din Las Vegas despre coronavirus: Romanii sa stea in casa sau ajung in situatia Italiei!

Un medic de origine romana, specialist in boli infectioase, a facut, printr-o postare pe internet, o serie precizari in legatura cu criza iscata de pandemia de coronavirus, care a ajuns si in Romania.

Faze tari: Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia; Cel mai mic dinozaur din lume a fost gasit prins in chihlimbar

Descopera. ro: O bucata din Theia, planeta care s-a ciocnit cu Pamantul, ar putea sa se afle in interiorul Lunii* Stirile ProTV: Cum au sarbatorit 50 de ani de casnicie mai multe cupluri din Dambovita * Incredibilia. ro: Doua cufere bizare descoperite in Egipt dezvaluie indicii privind mormantul faraonului Tutmes al II-lea.

Maghiarii si romanii: lectii din trecut. Si lectii de urmat

In 19-20 martie 1990, o agentie de presa din Munchen organizeaza la Budapesta o intalnire a intelectualilor din Romania si Ungaria cu convingerea ca schimbarile revolutionare recente din tara noastra constituie o sansa istorica pentru demolarea zidurilor seculare care separa poporul maghiar de cel roman si pentru crearea puntilor solidaritatii intre ele. La finalul intalnirii, a fost adoptata o declaratie comuna prin care participantii si-au asumat, printre altele, continuarea dialogului sincer in vederea normalizarii relatiilor dintre cele doua popoare.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )