Libnet.ro
UNICEF

21:15

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului. continuă pe Wall-Street Ro

OFERIND POSIBILITATEA ANGAJATILOR SA RAMANA ACASA CU COPIII Cotnari SA isi reduce activitatea de productie cu peste 25%, din 16 martie

Compania Cotnari SA, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri cu denumire de origine controlata din Europa, a decis sa isi reduca activitatea de productie incepand din 16 martie 2020, cu peste 25%, ca urmare a Hotararii Directoratului, conform unui comunicat de presa.

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Compania Wizz Air suspenda, incepand din noaptea de sambata spre duminica, zborurile spre si dinspre Polonia, in urma restrictiilor de calatorie impuse de aceasta tara, pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

CORONAVIRUS |Nepalul suspenda accesul pe Everest

Autoritatile din Nepal au anuntat, vineri, ca suspenda eliberarea permiselor de ascensiune pe Everest, in contextul pandemiei de coronavirus. O decizie similara a fost luata si de China, joi, avand in vedere.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

Chitac sustine ca nu stia din 6 martie ca e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat pozitiv cu coronavirus, sustine ca nu stia din 6 martie ca a avut contact cu un politician cu COVID-19, asa cum s-a spus in presa, si ca el ar fi aflat acest lucru trei zile mai tarziu.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

INCEPAND DIN 16 MARTIE: Centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockastle vor functiona 8 orezi

Centrele comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alaturi de alte mall-uri din 14 orase din Romania care fac parte din portofoliul Grupului NEPI Rockastle vor avea program de functionare redus la opt ore, incepand de luni, 16 martie, a anuntat compania detinatoare.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )