Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic din prima linie COVID: Urmeaza o iarna grea din punct de vedere medical. Cred ca trebuie sa facem lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie

Hotnews Hotnews,
 Medic din prima linie COVID: Urmeaza o iarna grea din punct de vedere medical. Cred ca trebuie sa facem lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie

Ne asteapta o iarna grea din punct de vedere medical - prima iarna a pandemiei de coronavirus in Romania, dar si sezonul virozelor si al gripei, in conditiile in care tara noastra a avut doua ierni consecutive cu epidemie de gripa. Vaccinarea impotriva gripei, dar si gasirea unui echilibru si a unei modalitati de a face lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie pot fi solutiile, afirma Adrian Marinescu, medic aflat de peste o jumatate de an in prima linie COVID, la Interviurile HotNews LIVE. continuă pe Hotnews

Cadru medical din prima linie a luptei cu COVID-19: E mult atatea luni fara zile de concediu, fara zile libere. Altii merg in concediu si ne spun ca acest coronavirus nu exista (VIDEO)

Un cadru medical de la Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara spune ca pentru cei aflati in prima linie a luptei cu noul coronavirus este dureros sa vada ca sunt persoane care nu cred i.

Copiii se imbolnavesc sau nu de COVID-19? Indiferent de varsta, ne infectam. Dupa inceperea scolii, cei mici ar trebui sa aiba grija de bunici

Toti ne putem infecta cu noul coronavirus indiferent de varsta, insa copiii fac, de cele mai multe ori, forme usoare, exceptandu-i pe cei care sufera de o boala cronica, afirma, la Interviurile HotNews LIVE, dr. Adrian Marinescu, medic la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. Cea mai mare problema este insa aceea ca cei mici pot sa duca virusul acasa, la persoane in varsta sau cu afectiuni cronice. in plus, daca acest lucru se intampla, iar rudele vulnerabile ajung la forme grave ale bolii sau chiar la deces, copiii se vor simti vinovati, avertizeaza psihologul Andreea Chiru Maga, la Interviurile HotNews LIVE.

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

Cate doze de vaccin impotriva COVID-19 ii vor reveni Romaniei din prima transa

Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile, precum si cadrele medicale si cadrele didactice, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

TATARU, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID-19: Romaniei, din prima transa, ii revine 4%, in jur de 1.290.000 de doze

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Ploiesti, ca Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile si categoriile profesionale, conform news. ro.

Maria Ilioiu, fosta ispita la Insula Iubirii, traieste o drama! Ce i-a facut un medic din oras: Fapta e de natura penala

Maria Ilioiu a fost desfigurata de un tratament cosmetic. Fosta ispita de la Insula Iubirii se afla in razboi cu medicul care i-a distrus fata, iar clinica la care s-a produs transformarea o acuza pe vedeta de santaj. Maria Ilioiu, desfigurata si acuzata de santaj. Fosta ispita de la Insula Iubirii traieste o drama dupa .

Planurile lui Nicusor Dan, dupa ce castiga Primaria Capitalei: Unii directori vor zbura din prima Numele avansate

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca daca va castiga alegerile din 27 septembrie, unii directori din institutie vor zbura din prima. A dat si doua nume: Stefan.

Avertismentul unui medic din linia intai: Ideal ar fi fost ca intai sa apara vaccinul si sa fie adus in tara si apoi sa fie deschise scolile

Romania ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi, dupa redeschiderea scolilor si a restaurantelor, apreciaza managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea. El spune ca si lui, ca parinte, ii este teama sa-si trimita copilul la scoala pentru ca s-ar putea infecta si, la randul sau, ar putea transmite virusul in familie. Era bine sa fi adus vaccinul in tara si dupa aceea sa incepem scoala.

Trump Tower, hotelul presedintelui SUA, a dat faliment din cauza crizei COVID-19. Va fi inchis definitiv

Hotelul Trump Tower, ce apartine presedintelui american, a dat faliment din pricina crizei generate de noul coronavirus si urmeaza sa fie inchis definitiv, scrie Bloomberg. Trump Tower a dat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )