Libnet.ro
UNICEF

13:00

CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

B1 B1,
CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

Doua unitati de invatamant si mai multe clase vor trece la scenariul rosu, predare online, dupa confirmarea unor cazuri de coronavirus, potrivit unei decizii luate marti de Comitetul Judetean pentru. continuă pe B1

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

Animalele din fermele UE produc mai multe emisii decat masinile si camionetele la un loc

Vacile, porcii si alte animale de ferma din Europa produc in fiecare an mai multe gaze cu efect de sera decat toate masinile si camionetele Uniunii, atunci cand se ia in considerare impactul furajelor lor, potrivit unei noi analize a Greenpeace, citata de The Guardian.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

EDUCATIE Rectorii vor mai multe locuri finantate de la buget

Studentii au un aliat inaintea unui an universitar dificil, rectorii avand mai multe cereri catre guvern legate de taxe si subventii. Consiliul National al Rectorilor solicita cresterea subventiei pentru camine cantine, pentru a evita majorarea tarifului de cazare pe care un student va trebui sa il achite, dar si acumularea de deficite bugetare semnificative, tinand cont de faptul ca o serie intreaga de costuri pentru intretinerea caminelor va ramane constanta in perioada urmatoare.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )