Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Sosirea persoanelor evacuate din Wuhan genereaza proteste in Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Sosirea persoanelor evacuate din Wuhan genereaza proteste in Ucraina

Autoritatile ucrainene au trimis joi blindate si politia intr-o localitate care va gazdui circa 70 de ucraineni si straini evacuati din China, din cauza protestelor localnicilor care se tem de propagarea noului coronavirus, scrie AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

CORONAVIRUS: Proteste in Ucraina la sosirea unor cetateni evacuati din Wuhan

Epidemia de coronavirus aparuta in China declanseaza proteste in Ucraina. Oamenii care traiesc intr-o localitate care ar urma sa gazduiasca cateva zeci de persoane evacuate din China au blocat drumul pe care.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

Momentul in care sotia unui director de spital din Wuhan incearca sa-si ia la revedere de la sotul ei mort de coronavirus si pe care nu-l mai vazuse de o luna (VIDEO)

Sotia directorului Spitalului Wuhan Wuchang a fost surprinsa in timp ce incerca sa ajunga la masina in care trupul sotului sau, decedat joi, era transportat catre un crematoriu. Potrivit Daily Mail, Liu.

Coronavirusul Covid-19 ar fi provenit din doua laboratoare secrete din Wuhan, nu din piata de fructe de mare. Ce operatiuni desfasurau laboratoarele

Sursa coronavirusului Covid-19 nu ar fi serpii din piata de fructe de mare din Wuhan, ci ori un laborator situat la doar 280 de metri de piata respectiva, ori un altul aflat la 12 kilometri de piata, au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )