Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Spania a raportat joi 268 de noi decese in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic bilant zilnic in aproape sase saptamani, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Spania inregistreaza 268 de morti din cauza covid-19

Epidemia noului coronavirus s-a soldat cu 268 de morti in 24 de ore in Spania - cel mai mic bilant zilnic inregistrat in ultimele aproape sase saptamani -, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Puterea din Serbia a mers cel mai departe in limitarea drepturilor si libertatilor (presa)

Multe guverne din Europa Centrala si de Est, in special din Balcanii de Vest, au folosit starea de urgenta si pandemia pentru a-si consolida puterea executiva si au limitat libertatile, dar Serbia este tara in care puterea a mers cel mai departe in subminarea statului de drept, scrie cotidianul german Der Spiegel, preluat de agentia Beta. Cotidianul adauga ca politicienii din opozitie, activistii pentru drepturile omului si presa independenta vorbesc la unison despre incalcarea Constitutiei.

INFOGRAFIC Jumatate dintre decesele din Romania s-au inregistrat in doar 4 judete si in Bucuresti. 9 din 10 romani ucisi de coronavirus aveau cel putin o comorbiditate

Peste 86% dintre romanii ucisi de coronavirus aveau cel putin o comorbiditate alta afectiune grava), iar aproape jumatate dintre decese 48,5%) s-au inregistrat in doar 4 judete ale tarii - Suceava, Hunedoara, Arad si Galati - si in Bucuresti, arata datele Institutului National de Sanatate Publica. 73,5% dintre decese au fost la persoane cu varsta de peste 60 de ani, iar 64,4% s-au inregistrat in randul barbatilor.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Fady Chreih: incepem cel mai amplu program de testare a personalului medical din linia intai

Fady Chreih, CEO REGINA MARIA: incepem cel mai amplu program de testare a personalul medical din lin.

Meteorologii atentioneaza: 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata, atentioneaza meteorologii. Recordul din 2016 ar putea fi invins in acest an.

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )