Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Spania: Masca de protectie, obligatorie pentru toti elevii de peste 6 ani, pe tot parcursul timpului petrecut la scoala

B1 B1,
CORONAVIRUS |Spania: Masca de protectie, obligatorie pentru toti elevii de peste 6 ani, pe tot parcursul timpului petrecut la scoala

Copiii cu varsta de peste 6 ani vor trebui sa poarte tot timpul masca la scoala in Spania , a anuntat joi guvernul tarii, care intentioneaza sa redeschida scolile pentru inceputul anului scolar , in. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Germania elimina testele gratuite pentru toti calatorii

Germania vrea sa elimine testele obligatorii de coronavirus gratuite pentru calatorii care se vin in stat, a declarat miercuri ministrul sau pentru sanatate, motivand constrangerile de capacitate la.

Modificare drastica a orelor de sport din Romania, din toamna. Toti elevii sunt obligati sa o accepte

Situatie fara precedent in invatamantul romanesc. Modificare drastica a orelor de sport, din toamna. Toti elevii vor trebui sa respecte noile reguli impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii coronavirusului. Modificare importanta in ceea ce priveste orele de sport din noul an scolar Pe 14 septembrie 2020, va incepe noul an scolar. Dupa aproape un semestru .

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana le da cea mai buna veste soferilor romani. Potrivit institutiei, polita RCA care trebuie prezentata la un control de rutina se poate prezenta si in format electronic, nu neaparat pe hartie, asa cum era pana acum. Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani Politia Romana a facut in .

incepe programul Litoralul pentru toti. Cat platim acum pentru o noapte de cazare

La final de sezon estival, hotelierii de pe litoral pregatesc promotiile de toamna . Programul Litoralul pentru toti aduce reduceri substantiale pentru turistii care vor sosi la mare dupa 31 august si vor sta cel putin 6 zile.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in toate spatiile deschise din Paris. Premierul exclude varianta carantinei

Premierul francez Jean Castex a anuntat joi, 27 august, extinderea obligatiei de a purta masca in toate spatiile deschise din Paris, dupa ce numarul de infectaricu COVID-19 a atins cote alarmante. Masura es.

Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Asigurarea RCA sau asigurarea obligatorie auto din Romania va avea parte de o modificare semnificativa. Aceasta a fost anuntata de ASF si vizeaza toti soferii din Romania. in cadrul.

Anunt important pentru toti pensionarii! Casa de Pensii a anuntat cand vor fi livrate pensiile in luna septembrie

Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat beneficiarii sistemului public de pensii ca operatiunile referitoare la achitarea drepturilor de pensie pentru luna septembrie 2020 au fost incheiate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )