Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Playtech Playtech,
Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Asigurarea RCA sau asigurarea obligatorie auto din Romania va avea parte de o modificare semnificativa. Aceasta a fost anuntata de ASF si vizeaza toti soferii din Romania. in cadrul. continuă pe Playtech

Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana le da cea mai buna veste soferilor romani. Potrivit institutiei, polita RCA care trebuie prezentata la un control de rutina se poate prezenta si in format electronic, nu neaparat pe hartie, asa cum era pana acum. Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani Politia Romana a facut in .

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

ADVERTORIAL Bursele Vascar, solutia producatorului vasluian pentru infrastructura educationala din Romania

Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre principalii jucatori din industria carnii din Romania, a vorbit in cadrul unui interviu despre infrastructura educationala, identificata drept una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta compania sa, alaturi de birocratie.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii din Romania. Mai sunt cateva zile in care se intampla asta in magazine. Pentru sezonul de toamna, cand e preconizata.

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in .

Doliu in muzica din Romania. O cunoscuta artista, gasita moarta in casa

Veste tragica pentru lumea artistica din Romania. Soprana Adriana Mestes a fost gasita fara suflare in locuinta sa din Capitala. Oamenii legii au fost alarmati de vecinii care au sesizat un miros puternic de cadavru venind din apartamentul femeii.

Toti soferii care merg pe litoral trebuie sa stie. Ce preturi sunt la benzina si la motorina

Soferii trebuie sa fie atenti. Mai exact, cei care pleaca din Bucuresti spre litoral sau se intorc in Capitala ar trebuie sa-si alimenteze masina inainte de intrarea pe autostrada, intrucat benzina este mai scumpa. Ce preturi sunt la benzina si la motorina Aceasta analiza a fost realizata de agerpres. ro, cu ajutorul Monitorului Preturilor la carburanti, .

Primul credit ipotecar fara avans din Romania. Vestea care intereseaza milioane de romani

A aparut primul credit ipotecar fara avans din tara noastra, acesta fiind pus la dispozitie de catre compania Patria Bank. Creditul ipotecar fara avans este un produs care este adresat clientilor care isi doresc o casa noua, sau un alt imobil in proprietate, si nu vor sa vina cu un avans in bani. Acesta este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )