Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman . continuă pe Playtech

Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Asigurarea RCA sau asigurarea obligatorie auto din Romania va avea parte de o modificare semnificativa. Aceasta a fost anuntata de ASF si vizeaza toti soferii din Romania. in cadrul.

Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

In sedinta de luni, Guvernul a adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru alocaarea de fonduri externe nerambursabile, care sunt necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente pentru anul scolar 20202021, in contextul riscului de infectie cu noul coronavirus. Vesti bune pentru scolile din mediul rural Prin urmare, .

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Vesti bune pentru turismul romanesc: Start pentru studiul de fezabilitate privind modernizarea DJ 102 I, sectiunea Valea Doftanei Bradet- Brasov

Vesti bune pentru turismul de pe Valea Prahovei si Brasov. A fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitare si modernizare DJ 102 I, Valea Doftanei judetul.

ADVERTORIAL Bursele Vascar, solutia producatorului vasluian pentru infrastructura educationala din Romania

Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre principalii jucatori din industria carnii din Romania, a vorbit in cadrul unui interviu despre infrastructura educationala, identificata drept una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta compania sa, alaturi de birocratie.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii din Romania. Mai sunt cateva zile in care se intampla asta in magazine. Pentru sezonul de toamna, cand e preconizata.

Vesti bune cu privire la Autostrada Moldovei! Directorul general al CNAIR a facut anuntul (VIDEO)

3 autostrazi ar urma sa strabata Moldova, regiune care in prezent sufera cel mai tare din punct de vedere in ceea ce priveste lipsa infrastructurii rutiere. Mariana Ionita, director general al CNAIR, a.

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )