Libnet.ro
UNICEF

06:30

Coronavirus Spania: Peste 500 de persoane au murit de luni pana marti

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Spania: Peste 500 de persoane au murit de luni pana marti

Spania a inregistrat un nou record de decese in 24 de ore cu 514 de persoane care au murit din cauza Covid-19 intre luni si marti, ceea ce face ca bilantul sa urce la un total de 2. 696 de decese, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus Spania. Peste 500 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la peste 2.600

Spania a inregistrat un numar urias de decese in ultimele ore, reusind sa ajunga a treia tara cu cele mai multi morti doborati de coronavirus.

Romania a intrat in zona galbena de coronavirus

Romania a devenit zona galbena de coronavirus, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul tarii.

Peste 700 de persoane au murit in Italia, in ultimele ore. Bilantul deceselor a ajuns la peste 6.200

Italia se confrunta cu o situatie extrem de grava provocata de coronavirus.

CORONAVIRUS |Spania: Patinoarul dintr-un centru comercial din Madrid, transformat in morga. Serviciile funerare nu mai fac fata numarului mare de victime

Criza generata in Spania de noul coronavirus este din ce in ce mai grava. Bilantul victimelor creste cu sutele de la o zi la alta, iar autoritatile de la Madrid nu mai fac fata numarului tot mai mare de.

CORONAVIRUS |Spania: Starea de urgenta nu duce la inchiderea clinicilor stomatologice. Ce spun medicii

Consiliul General al Medicilor Stomatologi din Spania face apel la responsabilitatea si profesionalismul dentistilor din intreaga tara pentru a face fata crizei generate de pandemia de coronavirus. Asta in.

Coronavirus |Spania a inregistrat 394 de decese in 24 de ore, o crestere de 30%

Numarul deceselor cauzate COVID-19 in Spania a crescut cu 394 in ultimele 24 de ore, o majorare de aproape 30%, ridicand totalul la 1. 720 de la inceputul pandemiei de coronavirus, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii, potrivit AFP, scrie Agerpres.

Peste 600 de persoane, izolate la domiciliu in judetul Calarasi de teama coronavirusului

Pe teritoriul judetului Calarasi sunt in carantina institutionalizata 60 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contractat virusul COVID19 coronavirus). Alte 627 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala, a anuntat Prefectura Calarasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )