Libnet.ro
UNICEF

12:01

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism. continuă pe Hotnews

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in.

FRF suspenda toate competitiile din Romania inclusiv Liga 1!

Decizie de ultima ora din partea Federatiei Romane de Fotbal, care a anuntat joi dupa pranz suspendarea tuturor competitiilor de pe teritoriul Romaniei.

Tenis - coronavirus: ATP si ITF au suspendat toate competitiile din urmatoarele sase saptamani

Asociatia jucatorilor Profesionisti de Tenis ATP) si Federatia Internationala de Tenis ITF) au anuntat, joi, ca in contextul pandemiei de coronavirus au decis amanarea tuturor competitiilor din urmatoarele sase saptamani.

Noua masura anti-Coronavirus: SUA restrictioneaza pe 30 de zile calatoriile dinspre Europa

Pentru a limita raspandirea coronavirusului in Statele Unite, Presedintele Trump a facut public ca incepand de vineri, 13 martie, ora 23:59, vor fi restrictionate calatoriile dintre Europa, Zona Schengen, si Statele Unite, pentru o perioada de 30 de zile. Presedintele a tinut sa precizeze ca interdictia va viza persoanele, si nu transportul de bunuri dintre tari.

Statele Unite suspenda, pentru 30 de zile, toate calatoriile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

Noul coronavirus in Romania. SNSPA suspenda toate activitatile didactice, in perioada 10-13 martie 2020

SNSPA a anuntat luni suspendarea activitatilor didactice din cadrul universitatii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca masura preventiva privind raspandirea noului coronavirus. Conferintele, dezbaterile, lansarile de carte deja programate vor fi suspendate, a anuntat conducerea facultatii.

Dan Barna suspenda precampania USR din pricina Coronavirus

Dan Barna suspenda precampania USR din pricina Coronavirus.

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )