Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Barna suspenda precampania USR din pricina Coronavirus

România Liberă România Liberă,
Dan Barna suspenda precampania USR din pricina Coronavirus

Dan Barna suspenda precampania USR din pricina Coronavirus. continuă pe România Liberă

Dan Barna: Trebuie sa punem rapid punct crizei politice si sa instalam un guvern cu puteri depline care sa gestioneze situatia provocata de coronavirus

Liderul USR, Dan Barna, spune ca Romania are nevoie de un guvern stabil care sa poata sa gestioneze cu responsabilitate si autoritate situatia generata de raspandirea coronavirusului. El spune ca, desi USR are in continuare rezerve fata de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Citu, trebuie pus rapid punct crizei politice.

Dan Barna: USR inclina spre a exprima votul de sustinere pentru Guvernul Citu

Presedintele USR, Dan Barna, a spus ca partidul pe care il reprezinta inclina spre a vota Guvernul Citu, dar ca decizia va fi luata la nivelu grupului parlamentar.

DAN BARNA: Romania are nevoie de un guvern stabil

Presedintele USR, Dan Barna, a scris o postare pe Facebook prin care considera ca Romania are nevoie de un guvern cu puteri depline care sa poata sa gestioneze cu responsabilitate si autoritate situatia generata de raspandirea coronavirusului.

Dan Barna cere un guvern cu puteri depline, care sa poata lupta cu Coronavirusul

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Romania are nevoie de un guvern cu puteri depline care sa .

Dan Barna: Romania are nevoie de un guvern stabil

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca Romania are nevoie de un guvern stabil, intrucat auprapunerea unei.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

Tenis de masa: Openul Japoniei, amanat din cauza coronavirus

Federatia internationala de tenis de masa ITTF) a anuntat ca a amanat Openul Japoniei din circuitul.

Business report: Industria scade ne salveaza IT-ul si AI-ul? Noua tranzitie structurala a economiei romanesti; Cine pierde si cine castiga din fenomenul Coronavirus; Cum isi salveaza tarile europene economiile, pe fondul raspandirii coronavirusului. Masu

Oficialii UE vin in ajutorul companiilor aeriene, in contextul crizei globale. Se are in vedere relaxarea unor prevederi. Huawei preconizeaza o scadere de 20% a vanzarilor de smartphone-uri, dar este increzatoare ca va livra echipamente 5G in Europa. Huawei preconizeaza ca vanzarile de smartphone-uri vor scadea cu 20% in acest an din cauza interdictiei americane care interzice parteneriatele cu Google si alte companii din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )