Libnet.ro
UNICEF

20:45

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

B1 B1,
CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru. continuă pe B1

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Preot din Timis, amendat cu 300 de lei pentru ca a organizat o slujba cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timiseana Bethausen a primit o amenda de 300 de lei, pentru ca a organizat, duminica, in biserica, o slujba cu 40 de persoane.

Mediastandard.ro:Twitter doneaza 1 milion de dolari pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19

Doua organizatii pentru drepturile jurnalistilor vor primi de la Twitter o donatie, in valoare de 1 milion de dolari. Platforma de social media isi doreste ca banii sa fie folositi pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate.

Purcari aloca 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Conducerea companiei a acceptat reduceri salariale care sa suplineasca contributia Purcari pentru comunitate dar si protectia salariatilor cu venituri mai mici Producatorul de vinuri Purcari Wineries WINE) a hotarat sa aloce 500. 000 de lei catre un fond adresat exclusiv combaterii pandemiei de COVID19 in Republica Moldova si Romania, se arata intr-un comunicat al companiei de astazi, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )