Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

B1 B1,
Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate. continuă pe B1

9 persoane confirmate cu COVID-19 la un centru de dializa din Capitala. Activitatea a fost suspendata

O ancheta epidemiologica a fost demarata la un centru privat de dializa din Capitala, dupa ce, la unul din punctele de lucru, au fost raportate 9 cazuri de infectie cu coronavirus.

Centru privat de dializa din Bucuresti, inchis dupa ce 9 persoane au fost confirmate cu coronavirus

DSP a anuntat miercuri inchiderea unui centru de dializa privat din Bucuresti dupa ce o ancheta epidemiologica a relevat faptul ca un numar de 9 persoane au fost infectate cu noul coronavirus. in punctul de lucru au fost prelevate un numar de 40 de probe. Pentru 20 de probe au fost primite rezultatele, 9 au fost confirmate pozitiv, au transmis autoritatile.

Noua persoane depistate cu coronavirus la un centru de dializa privat din Capitala Nereguli grave descoperite la centrul medical

Noua persoane de la un centru de dializa privat din Capitala au fost confirmate cu coronavirus, anunta autoritatile, precizand ca au fost testate 40 de persoane, iar rezultatele au venit pentru 20 dintre ele.

Preot din Timis, amendat cu 300 de lei pentru ca a organizat o slujba cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timiseana Bethausen a primit o amenda de 300 de lei, pentru ca a organizat, duminica, in biserica, o slujba cu 40 de persoane.

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

Sase cazuri de coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. Printre acestea, doi preoti

Sase persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. E vorba despre doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o alta angajata.

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Un barbat s-a aruncat de la etaj dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt

Un barbat s-a aruncat de la etaj, marti seara, dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt. Acesta fusese internat dupa ce a iesit din autoizolare, a consumat alcool si a facut scandal.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )