Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus. Topul tarilor care au inregistrat cele mai multe decese

B1 B1,
Coronavirus. Topul tarilor care au inregistrat cele mai multe decese

Pandemia de coronavirus afecteaza, in acest moment, 208 tari si teritorii din intreaga lume si a facut aproape 70. 000 de victime pe tot Globul. La ora redactarii acestui articol, peste 1. 000 de oameni au. continuă pe B1

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Bilantul pandemiei de coronavirus la nivel mondial. Care sunt cele mai afectate tari

Aproape 50. 000 de oameni au murit, la nivel mondial, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai exact, este vorba despre 45. 371 de decese pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent 905. 279 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

Numarul persoanelor infectate cu noul coronamirus a depasit un milion la nivel mondial. Italia este statul care a inregistrat cele mai multe decese

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit un milion 1. 533 de cazuri in acest moment). Numarul celor decedati a ajuns la peste 51 de mii 51 560), iar peste 210 mii sau.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

COVID-19. Care sunt cele mai afectate judete de raspandirea virusului. Cate cazuri inregistreaza Dambovita

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 1. 600 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

UPDATE Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 3.183 Cele mai multe cazuri noi raportate pana acum - 445

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 3. 183 vineri, cu 445 de noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore, conform Grupului de comunicare strategica.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )