Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou focar de coronavirus in Romania: Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Sibiu au fost testate pozitiv

B1 B1,
Un nou focar de coronavirus in Romania: Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Sibiu au fost testate pozitiv

Directia de Sanatate Publica DSP)Sibiu a declarat in cursul zilei de martu un nou focar de coronavirus la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean Sibiu, unde au fost confirnare deja 14 cazuri, 10 la pa. continuă pe B1

COVID-19: Focar de coronavirus la spitalul municipal Cluj-Napoca: 12 cadre medicale de la ATI, depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la spitalul municipal Cluj-Napoca, unde 12 cadre medicale au fost depistate, pana acum, pozitive cu noul coronavirus. Unitatea medicala a fost transformata de curand in spital.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi: Alte 19 cadre medicale au fost infectate

La Spitalul Judetean de Urgenta este focar de COVID-19, dupa ce alte 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit adevarul. ro. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca. 12 cadre medicale, infectate

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curand unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770. Capitala este urmata de judetele Brasov - 247 de cazuri noi, Dolj - 227 de i.

Rezultate mixte ale medicamentului tocilizumab in mai multe studii

Mai multe studii publicate marti nu au putut decide cu privire la eficacitatea tocilizumab, un medicament care se spera sa lupte impotriva hiperinflamarii responsabile pentru cele mai grave cazuri de Covid-19 si sa reduca mortalitatea, potrivit AFP.

Tinerii care au plasat imagini pe TikTok cum efectueaza mai multe impuscaturi dintr-un BMW, identificati de Politie. Ce pedeapsa risca acestia

Cei doi tineri care s-au filmat cum efectueaza mai multe impuscaturi in timp ce conduceau un BMW, iar apoi au publicat imaginile pe aplicatia TikTok, au fost identificati de catre politisti. Politia a constatat ca actiunile acestora au avut loc in noaptea de 15 spre 16 octombrie curent, pe traseul din apropierea localitatii Negresti din raionul Straseni.

UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

Cele mai multe specii si habitate protejate de pe teritoriul UE au o stare inadecvata sau necorespun.

Ce mare greseala fac mai multe zodii atunci cand iubesc pe cineva

In dragoste si in razboi e totul permis. Scopul scuza mijloacele sau, pur si simplu, totul se desfasoara sub impulsul momentului. Cea din urma afirmatie releva si ca, oricat ne-am pregati, tot ajungem sa facem greseli. Dar ce farmec ar mai avea un om perfect? Greselile, nesiguranta si indoielile au rostul lor si ne conduc .

Cate cadre medicale din Romania s-au imbolnavit de coronavirus: numarul oficial este mult mai mic

Conform unui studiu publicat de Federatia Solidaritatea Sanitara, in ceea ce priveste impactului pandemiei de Covid-19, cadrele medicale sunt cele mai lovite de pandemie. Conform cifrelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )