Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus - Turneul final al FedCup de la Budapesta si meciul Romania vs Italia, amanate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Turneul final al FedCup de la Budapesta si meciul Romania vs Italia, amanate

David Haggerty, presedintele Federatiei Internationale de Tenis a anuntat, intr-o scrisoare oficiala, ca in contextul epidemiei de coronavirus a fost luata decizia de a amana Turneul Final al FedCup, programat in perioada 14-19 aprilie la Budapesta. Nu a scapat de amanare nici meciul dintre Romania si Italia play-off). continuă pe Hotnews

Fed Cup: Meciul Romania - Italia, de la Cluj-Napoca, amanat din cauza Covid-19

Intalnirea Romania Italia, din cadrul Fed Cup, a fost amanata din cauza Covid-19. Presedintele Federatiei Internationale de Tenis, americanul David Haggerty, a anuntat intr-o scrisoare oficiala ca in.

Meciul Romania - Italia din Fed Cup a fost amanat: Situatia e dincolo de sport

Federatia Internationala de Tenis ITF) a anuntat, miercuri, anularea meciului dintre Romania si Italia.

Subiectele zilei: Sofer de autocar pe ruta Romania-Italia: N-ar fi normal ca, daca ma opresc din lucru, sa mi se opreasca si cheltuielile de acasa, cu intretinerea?!; Iohannis abandoneaza alegerile anticipate

Libertatea: Sofer de autocar pe ruta Romania-Italia: N-ar fi normal ca, daca ma opresc din lucru, sa mi se opreasca si cheltuielile de acasa, cu intretinerea?! * Adevarul: Iohannis abandoneaza alegerile anticipate * Deutsche Welle: Rauri furate - patrimoniu natural tratat cu indiferenta.

Cupa Davis: stim toate echipele calificate la Turneul Final de la Madrid. Fratii Bryan au jucat ultimul meci pentru SUA

Cupa Davis si-a stabilit distributia completa pentru turneul final care se va disputa la Madrid, in perioada 23-29 februarie 2020.

Cum iti poti recupera banii pentru biletele de avion anulate pe ruta Romania Italia

Banii platiti pe biletele de avion pentru deplasarile spre si din Italia, in contextul zborurilor care au fost anulate, pot fi recuperati, a explicat Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode. Cine isi poate recupera banii Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de .

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in.

Turneul celor patru natiunii (polo): Romania, invinsa si de Muntenegru, scor 17-12

Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa marti, la Hamburg, de reprezentativa Muntenegrului, scor 17-12, in al doilea meci din cele trei programate la Turneul celor patru natiuni, competitie de verificare inaintea participarii la turneul preolimpic de la Rotterdam.

Turneul celor patru natiuni (polo): Romania a pierdut primul meci (9-10 vs Germania)

Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa luni, la Hamburg, de reprezentativa Germaniei, scor 10-9, in primul meci din cele trei programate la Turneul celor patru natiuni, competitie de verificare inaintea participarii la turneul preolimpic de la Rotterdam.

Coronavirus: Thailanda anuleaza acordarea vizei pentru Romania

Thailanda a anulat miercuri acordarea vizei la sosire pentru cetatenii din 18 state, printre care si Romania, a informat Ministerul de Interne de la Bangkok, masura fiind luata pentru a limita raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )