Libnet.ro
UNICEF

22:15

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Antena3 Antena3,
Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

Wizz Air suspenda zborurile catre nordul Italiei. Cand vor fi reluate

Wizz Air a anuntat duminica dimineata ca a luat decizia de a suspenda toate zborurile catre zonele din Italia care sunt blocate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Decizia Wizz Air care schimba planurile a mii de romani. Ce a hotarat chiar acum compania

Epidemia care schimba fata lumii schimba si programul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala declansata de OMS. Cum isi vor recupera clientii banii Compania Wizzair a anuntat suspendarea pana pe 3 .

CE accepta angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz pentru a fi posibil exportul de gaze din Romania, acest lucru fiind un pas inainte catre o piata europeana unica a energiei, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, dat vineri publicitatii.

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

OMV Petrom a anuntat, sambata, ca va contribui cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private, astfel ca 1,5 milioane puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE VATA MINERALA DIN ROMANIA: Eficienta energetica a caselor aduce economii si contribuie la reducea poluarii

APIVMR Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania) aminteste printr-un comunicat remis Redactiei, importanta eficientei energetice, in contextul in care Romania trebuie sa atinga tinte europene si nationale ambitioase in acest domeniu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )