Libnet.ro
UNICEF

05:00

Coronavirus - Volkswagen va inchide pentru 2-3 saptamani majoritatea uzinelor europene

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Volkswagen va inchide pentru 2-3 saptamani majoritatea uzinelor europene

Volkswagen anunta ca va inchide aproape toate uzinele europene pentru doua - trei saptamani, din cauza crizei coronavirusului, scrie AFP. Fiat-Chrysler si PSA Peugeot-Citroen au anuntat masuri similare. Anuntul a fost facut de presedintele Herbert Diess si, desi calendarul nu a fost publicat, sindicatele spun ca productia va fi suspendata incepand cu ziua de vineri. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

Grupul auto Volkswagen va suspenda productia in fabricile din Europa din cauza epidemiei de COVID-19, iar majoritatea unitatilor in cauza isi vor inchide portile vineri, potrivit Reuters. Productia va.

CORONAVIRUS: Mobexpert inchide toate magazinele si activitatea logistica, pe o perioada nedeterminata

Mobexpert, companie detinuta de omul de afaceri Dan Sucu, a anuntat duminica intreruperea activitatii magazinelor, precum si sistarea activitatii logistice, pe o perioada nedeterminata, din cauza crizei coronavirus.

CORONAVIRUS China anunta 11 noi contaminari, majoritatea importate

China a anuntat sambata 11 noi contaminari cu noul coronavirus, dar pentru prima data de la declansarea pandemiei cele mai multe sunt persoane care au venit din strainatate.

Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Lectii online pentru prescolarii din grupa mare vor putea fi urmarite duminica, de la ora 12,00, pe platforma www. hubproedus. ro.

CORONAVIRUS Reguli speciale pentru soferii de TIR care vin din zone rosii si galbene

Romania a intrat sambata dupa-amiaza in scenariul al treilea din lupta impotriva coronavirusului. Asta inseamna si restrictii mai dure si reguli pentru anumite categorii. Soferii de TIR care vin din zona rosie sau galbena sunt exceptati de la regulile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )