Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

B1 B1,
CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

Grupul auto Volkswagen va suspenda productia in fabricile din Europa din cauza epidemiei de COVID-19, iar majoritatea unitatilor in cauza isi vor inchide portile vineri, potrivit Reuters. Productia va. continuă pe B1

Al treilea mare producator auto inchide fabricile din Europa

Al treilea mare producator auto a anuntat ca isi va inchide fabricile din Europa in cadrul masurilor luate pentru evitatrea raspandirii coronavirusului.

Un mare producator auto inchide toate fabricile din Europa din 17 martie 2020

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori auto a anuntat ca va inchide incepand de marti, 17 martie 2020, toate fabricile sale din Europa,din cauza inmultirii numarului de cazuri grave de Covid-19 inregistrate in apropierea facilitatilor de productie.

Coronavirus - Volkswagen va inchide pentru 2-3 saptamani majoritatea uzinelor europene

Volkswagen anunta ca va inchide aproape toate uzinele europene pentru doua - trei saptamani, din cauza crizei coronavirusului, scrie AFP. Fiat-Chrysler si PSA Peugeot-Citroen au anuntat masuri similare. Anuntul a fost facut de presedintele Herbert Diess si, desi calendarul nu a fost publicat, sindicatele spun ca productia va fi suspendata incepand cu ziua de vineri.

CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

Producatorul de anvelope Michelin a luat decizia de a inchide temporar fabricile din Italia, Spania si Franta, incepand de marti, 17 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Grupul Michelin a decis.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

Ford suspenda temporar productia la toate fabricile sale din Europa, ca raspuns la raspandirea coronavirusului

Incepand de joi, 19 martie, Ford suspenda activitatea la unitatile de productie din Europa, inclusiv la Craiova. Este de asteptat ca suspendarea temporara a productiei sa dureze cateva saptamani, in functie de evolutia acestei pandemii, de restrictiile impuse la nivel national, de constrangerile legate de lucrul cu furnizorii, dar si de nevoile de stoc ale dealerilor. Pe durata opririi temporare a productiei, angajatii Ford Craiova se vor afla in somaj tehnic si beneficiaza de o indemnizatie de 78% din salariul de baza, precum si de celelalte drepturi prevazute de lege pentru astfel de situatii.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

Airbus suspenda temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania

Constructorul aeronautic Airbus SE anunta noi masuri luate in contextul crizei Covid-19 si precizeaza ca a decis sa suspende temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania, masura fiind valabila pentru urmatoarele patru zile.

Renault si Peugeot suspenda productia la fabricile din Franta, Spania si alte tari europene

Renault a anuntat ca suspenda productia la fabricile din Franta si din Spania, in timp ce PSA Peugeot, Citroen, Opel) va suspenda productia in Franta si Spania, dar si in tari precum Slovacia sau Polonia. Nu s-au anuntat opriri de productie la uzina Dacia sau la Ford Craiova.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )