Libnet.ro
UNICEF

05:15

Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Lectii online pentru prescolarii din grupa mare vor putea fi urmarite duminica, de la ora 12,00, pe platforma www. hubproedus. ro. continuă pe Hotnews

Suspendarea cursurilor se poate prelungi. Lectii online pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare.

Prognoza ANM pentru duminica, 15 martie. Revin ploile si ninsorile

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru duminica, 15 martie. Astfel, aflam ca vremea ploioasa va cuprinde regiunile sudice si sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local in lapovita si ninsoare. Asa arata prognoza ANM pentru duminica, 15 martie Cantitatile de apa vor depasi, izolat, 10 15 lmp, dupa .

Gabriela Firea: Primaria Capitalei lanseaza o platforma de e-learning. Elevii pot primi lectii online din 10 domenii diferite

In plina ascensiune a epidemiei cu coromavirus, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca elevii bucuresteni vor avea acces la o platforma online, unde pot acumula cunostinte din 10 domenii diferite prin intermediul lectiilor pe care le vor gasi acolo.

Firea anunta inceperea primei serii de cursuri video in cadrul proiectului Scoala Tv

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca, de duminica, de la ora 12:00, incepe o serie de cursuri video in cadrul proiectului Scoala Tv, primele lectii urmand sa fie destinate prescolarilor din grupa mare, iar de saptamana viitoare elevii claselor primare vor putea urmari lectii live.

Coronavirus. Firea: Spitalul Victor Babes este pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de Covid-19

Spitalul de boli infectioase si tropicale Victor Babes, administrat de Primaria Capitalei, prin ASSMB, este pregatit sa asigure, daca situatia o va impune, inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de coronavirus, pe langa cele 60 deja alocate, a anuntat primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

Coronavirus: Iohannis anunta ca va face prin videoconferinta consultarile cu partidele pentru desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa faca prin sistem de teleconferinta consultarile cu partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier, a anuntat Administratia Prezidentiala. Decizia a fost luata dupa ce un senator PNL care a intrat in contact cu toata conducerea PNL a fost confirmat cu coronavirus.

CORONAVIRUS China anunta 11 noi contaminari, majoritatea importate

China a anuntat sambata 11 noi contaminari cu noul coronavirus, dar pentru prima data de la declansarea pandemiei cele mai multe sunt persoane care au venit din strainatate.

CORONAVIRUS. Autoritatile anunta ca la nivel national exista peste 3500 teste si urmeaza sa vina si alte comenzi

Romania are peste 3500 teste pentru Covid-19 si urmeaza sa vina si alte comenzi, precizeaza Grupul de Comunicare Strategica. in tara noastra au fost confirmate pana in acest moment 79 de persoane cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )