Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coronavirusul in lume: Cehia si Republica Dominicana anunta primele cazuri de infectare, in timp ce bilantul total in Italia ajunge aproape de 1.700 Australia si Thailanda anunta primele decese

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul in lume: Cehia si Republica Dominicana anunta primele cazuri de infectare, in timp ce bilantul total in Italia ajunge aproape de 1.700 Australia si Thailanda anunta primele decese

Cehia, Armenia si Republica Dominicana au anuntat duminica primele cazuri de infectare cu coronavirus, in timp ce Australia si Thailanda au inregistrat primele decese, iar in Italia cazurile de Covid-19 se apropie de 1. in Franta, Muzeul Luvru a ramas inchis, in timp ce autoritatile recomanda cetatenilor sa evite sa mai dea noroc. in Regatul Unit, premierul asteapta ca numarul cazurilor sa creasca, in contextul in care in acest moment sunt 35 de persoane infectate. 10: Numarul persoanelor contaminate de noul coronavirus a crescut in Germania la 12921. 05: Bilantul deceselor in Iran a ajuns la 54, a anuntat ministrul Sanatatii, care a adaugat ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 978. 00: Numarul cazurilor de coronavirus din Italia a ajuns aproape de 1. Bilantul deceselor e de 34. 58: Republica Dominicana a anuntat primul caz de coronavirus din tara, un turist care a vizitat Italia. 15: Cehia a inregistrat primele trei cazuri de coronavirus. continuă pe Hotnews

Danemarca e153;i Estonia anune155;a primele cazuri de contaminare cu coronavirus

Danemarca a159;i Estonia au anunapoundat primele cazuri de contaminare cu noul coronavirus, potrivit AFP a159;i Reuters, scrie Agerpres.

Cei trei romani care erau suspecti de coronavirus si sunt internati in Republica Dominicana nu sunt infectati MAE: Vor ramane internati pana pe 2 martie -UPDATE

Cei trei romani internati vineri cu simptome respiratorii intr-un spital din Republica Dominicana au testele pentru coronavirusul COVID-19 negative, a anuntat Ministerul Sanatatii din aceasta tara, potrivit presei online locale, relateaza Agerpres. MAE precizeaza ca, potrivit protocolului medical, acestia vor ramane spitalizati pana pe data de 2 martie.

Romanii izolati in Republica Dominicana nu au coronavirus

Cei trei romani izolati in Republica Dominicana au fost testati pentru a se verifica daca au fost infectati cu coronavirus, iar rezultatele au aratat ca acestia nu au boala provocata de Covid-19, anunta Ministerul Sanatatii din aceasta tara, potrivit presei online locale.

Epidemia de coronavirus se extinde in Europa: Trei noi tari au anuntat primele cazuri de infectare

Inca trei state europene, Danemarca, Norvegia si Estonia, au confirmat joi primele cazuri de contaminare cu noul coronavirus. in Danemarca coronavirusul a fost confirmat la un pacient care s-a intors dintr-o.

MAE: Romanii din Republica Dominicana NU au coronavirus

Ministerul de Externe a anuntat ca romanii aflati in izolare in Republica Dominicana au fost testati pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ. Totusi, ei vor ramane sub supraveghere pana.

Romani suspecti de coronavirus, in carantina in Republica Dominicana

Mai multe persoane de cetatenie romana, aflate in Republica Dominicana, au fost bagate in carantina din cauza coronavirusului. Acestea sunt suspecte si li s-au efectuat analize.

Primele cazuri de coronavirus, in Cehia

Ministrul ceh al Sanatatii, Adam Vojtech, a anuntat primele trei cazuri de infectare cu coronavirus .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )