Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAE: Romanii din Republica Dominicana NU au coronavirus

B1 B1,
MAE: Romanii din Republica Dominicana NU au coronavirus

Ministerul de Externe a anuntat ca romanii aflati in izolare in Republica Dominicana au fost testati pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ. Totusi, ei vor ramane sub supraveghere pana. continuă pe B1

Trei romani suspecti de coronavirus, izolati intr-un spital din Republica Dominicana. Barbatilor li se fac testele specifice

Trei romani sunt izolati intr-un spital din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde li se fac teste pentru Covid-19. Anuntul a fost facut de Rafael Sanchez Cardenas, ministrul dominican al.

Romanii izolati in Republica Dominicana nu au coronavirus

Cei trei romani izolati in Republica Dominicana au fost testati pentru a se verifica daca au fost infectati cu coronavirus, iar rezultatele au aratat ca acestia nu au boala provocata de Covid-19, anunta Ministerul Sanatatii din aceasta tara, potrivit presei online locale.

Cei trei romani care erau suspecti de coronavirus si sunt internati in Republica Dominicana nu sunt infectati MAE: Vor ramane internati pana pe 2 martie -UPDATE

Cei trei romani internati vineri cu simptome respiratorii intr-un spital din Republica Dominicana au testele pentru coronavirusul COVID-19 negative, a anuntat Ministerul Sanatatii din aceasta tara, potrivit presei online locale, relateaza Agerpres. MAE precizeaza ca, potrivit protocolului medical, acestia vor ramane spitalizati pana pe data de 2 martie.

Trei romani, suspecti de coronavirus, plasati in izolare intr-un spital din Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, unde li se fac analize pentru noul coronavirus, a declarat vineri ministrul sanatatii din aceasta tara, Rafael Sanchez Cardenas, citat de agentia EFE, scrie Agerpres.

Romani suspecti de coronavirus, in carantina in Republica Dominicana

Mai multe persoane de cetatenie romana, aflate in Republica Dominicana, au fost bagate in carantina din cauza coronavirusului. Acestea sunt suspecte si li s-au efectuat analize.

O femeie din Republica Moldova, care se afla in Italia, a fost infectata cu coronavirus

O femeie din Republica Moldova aflata in Italia a fost infectata cu coronavirus, anunta Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau. Probele au fost prelevate acum doua zile, dupa ce femeia a intrat in.

Italia: Femeie din Republica Moldova, printre cei infectati cu coronavirus

Printre persoanele din Italia infectate cu coronavirus se afla si o femeie din Republica Moldova, informeaza Corriere del Veneto. Aceasta avea grija de batrana din localitatea Paese Treviso), care a murit.

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Romani suspecti de coronavirus, blocati in Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, .

Trei romani, suspecti de coronavirus, sunt izolati intr-un spital in Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, unde li se fac analize pentru noul coronavirus, a declarat vineri ministrul sanatatii din aceasta tara, Rafael Sanchez Cardenas, citat de agentia EFE, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )