Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romani suspecti de coronavirus, in carantina in Republica Dominicana

Antena3 Antena3,
Romani suspecti de coronavirus, in carantina in Republica Dominicana

Mai multe persoane de cetatenie romana, aflate in Republica Dominicana, au fost bagate in carantina din cauza coronavirusului. Acestea sunt suspecte si li s-au efectuat analize. continuă pe Antena3

Romani suspecti de coronavirus, blocati in Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, .

Trei romani, suspecti de coronavirus, sunt izolati intr-un spital in Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, unde li se fac analize pentru noul coronavirus, a declarat vineri ministrul sanatatii din aceasta tara, Rafael Sanchez Cardenas, citat de agentia EFE, scrie Agerpres.

Trei romani, suspecti de coronavirus, plasati in izolare intr-un spital din Republica Dominicana

Trei cetateni romani sunt izolati intr-un spital din capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, unde li se fac analize pentru noul coronavirus, a declarat vineri ministrul sanatatii din aceasta tara, Rafael Sanchez Cardenas, citat de agentia EFE, scrie Agerpres.

Trei romani suspecti de coronavirus, izolati intr-un spital din Republica Dominicana. Barbatilor li se fac testele specifice

Trei romani sunt izolati intr-un spital din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde li se fac teste pentru Covid-19. Anuntul a fost facut de Rafael Sanchez Cardenas, ministrul dominican al.

Mai multe zile libere de la stat pentru romani. Proiectul de lege a fost votat in Parlament

Vesti bune pentru romani: ii asteapta mai multe zile libere! Proiectul de lege a fost deja votat in Parlament. Ce detaliu aduce beneficii enorme anumitor categorii? Mai multe zile libere pentru romani Romanii au parte de mai multe zile libere! Este vorba despre cei care sunt de alta religie. in functie de religia fiecaruia se .

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si o avertizare de cod portocaliu. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara. Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate si zonele vizate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben in trei judete din .

PSD ar fi platit un elicopter privat sa-l duca pe Liviu Dragnea pe Insula Belina Pilot, in fata instantei: L-am transportat de mai multe ori

Un pilot a relatat marti, la Tribunalul Bucuresti, ca l-a transportat de mai multe ori pe Liviu Dragnea cu un elicopter pe insula Belina, in baza unui contract incheiat cu PSD.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Mai multe persoane, plasate in carantina sau izolate la domiciliu Un italian, care a fost in Romania in februarie, a fost diagnosticat cu coronavirus

Persoanele care vin din Italia sau care au venit recent din zonele afectate de coronavirus sunt plasate in carantina sau sunt izolate la domiciliu in contextul epidemiei de coronavirus care a atins Europa. Un iatalian de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a spus ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, dar socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj. 35: Socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj18. 45: 11 profesori din Corabia, judetul Olt, care au revenit in tara luni, dupa ce au fost la Carnavalul de la Venetia, au fost izolati la domiciu.

LIVETEXT Primul caz de coronavirus din America Latina, confirmat in Brazilia Coronavirusul ajunge si in Pakistan HARTA

China si Coreea de Sud au raportat miercuri 500 de cazuri noi de coronavirus, inclusiv un prim caz de soldat american infectat, in conditiile in care Statele Unite avertizeaza ca o pandemie este inevitabila, iar epidemia din Italia se raspandeste in mai multe tari europene, transmite Reuters. Dr. Anne Schuchat, director adjunct al Centrului pentru Prevenirea si Controlul bolilor din SUA a declarat ca, desi riscul pe termen scurt este redus in SUA, actuala situatie globala sugereaza ca o pandemie este probabila: Nu este o chestiune de daca. Este o chestiune de cand si cati oameni vor fi infectati. ----------------23:03: Sapte noi cazuri confirmate in Bahrain, ridicand totalul la 33 de persoane infectate in tara din Golf22:04 Primul caz de contaminare cu coronavirusul Covid-19 a fost confirmat in Norvegia, au anuntat oficialii responsabili cu sanatatea publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )