Libnet.ro
UNICEF

11:00

Coronavirus-ul lung, forma de boala care afecteaza din ce in ce mai multi pacienti. Simptomele sunt multe si grave

Antena3 Antena3,
Coronavirus-ul lung, forma de boala care afecteaza din ce in ce mai multi pacienti. Simptomele sunt multe si grave

Sute de mii de pacienti infectati cu coronavirus raman cu simptome pe perioade lungi de timp, in ciuda faptului ca sunt declarati vindecati. Expertii sunt de parere ca acestia sufera de covid-ul lung, o forma a bolii care prelungeste simptomele luni intregi. continuă pe Antena3

Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Mai bine de o treime dintre persoane au ficatul gras sau steatoza hepatica, fara ca macar sa stie. Acestia pot afla daca sufera de aceasta afectiune facand o ecografie abdominala. Ficatul gras inseamna ca in interiorul celulelor hepatice se depune grasime, iar aceste depuneri depasesc deja 5% din greutatea organului. Sucul daunator care afecteaza ficatul .

EXCLUSIV Temperaturi anormale pentru luna septembrie. Roxana Bojariu, climatolog ANM: Este o problema care devine din ce in ce mai frecventa

Perspectivele pentru luna septembrie in ceea ce priveste conditiile meteo nu sunt imbucuratoare. Specialistii estimeaza ca in Romania, in prima luna de toamna va fi mai cald decat in mod.

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

Avionul cu forma bizara care ar putea revolutiona aviatia tocmai a fost testat

Anul trecut am descoperit un interesant concept de aviatie pregatit de inginerii de la TU Delft, care consta intr-un design nou in forma de V care promite castiguri semnificative de.

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Autoritatile au anuntat restrictii de circulatie in Bucuresti, pentru inlocuirea retelei de apa potabila. Iata care sunt cele mai afectate zone

Incepand de astazi, 8 septembrie se vor institui restrictii de circulatie in zona intersectiei bulevardul Iuliu Maniu Bulevardul Vasile Milea, in vederea inlocuirii retelei de apa potabila din Capitala,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )