Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Playtech Playtech,
Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Mai bine de o treime dintre persoane au ficatul gras sau steatoza hepatica, fara ca macar sa stie. Acestia pot afla daca sufera de aceasta afectiune facand o ecografie abdominala. Ficatul gras inseamna ca in interiorul celulelor hepatice se depune grasime, iar aceste depuneri depasesc deja 5% din greutatea organului. Sucul daunator care afecteaza ficatul . continuă pe Playtech

Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Schimbare importanta in industria alimentara din Romania! Un aliment va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma, insa habar nu au cat rau le poate face. Mai multe alimente, interzise in Romania Un proiect de lege al senatorului USR Adrian Wiener a trecut de Camera Deputatilor si prevede schimbari importante in industria alimentara din .

Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Romanii trebuie sa fie atenti la acest aliment! il poti inlocui lejer cu altceva. Care este alternativa pe care o pot avea gurmanzii si de ce alimentul lor preferat este atat de daunator? Alimentul daunator preferat de romani Multi dintre romanii din ziua de azi nu il mai consuma atat de mult, dar totusi continua .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! E supranumit regele imunitatii si lupta impotriva imbatranirii

Catina, caci despre ea este vorba, este supranumita Ginsengul romanesc. Ea este certificata ca un bun vaccin antigripal, datorita fructelor sale de forma unor bobite aurii, ofera un nesperat ajutor tuturor, indiferent de varsta si de afectiuni. Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! Potrivit cercetarilor specialistilor, catina care creste in .

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, .

Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Pandemia de COVID-19 a facut multe pagube in economie, dar domeniul imobiliar a ramas in picioare, ba chiar prospera. Pretul apartamentelor a scazut in luna mai in 4 din 6 centre regionale, iar cererea s-a majorat cu un procent de 15% la finalul acestei veri, comparativ cu luna ianuarie. Cum evolueaza preturile pe piata imobiliara .

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )