Libnet.ro
UNICEF

15:00

Corpul Cristinei Topescu va fi incinerat. Vedeta TV nu va avea parte de inmormantare, de ce nu accepta Biserica arderea trupului

Adevărul Adevărul,
Corpul Cristinei Topescu va fi incinerat. Vedeta TV nu va avea parte de inmormantare, de ce nu accepta Biserica arderea trupului

Cristina Topescu a murit. Decizia familiei de a o incinera contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana. continuă pe Adevărul

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat: ce se va intampla cu cenusa jurnalistei

Familia Cristinei Topescu, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, a decis ca trupul neinsufletit al prezentatoarei de televiziune sa fie incinerat miercuri, 15 ianuarie.

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu. Avea 3 caini morti. Scene ingrozitoare

Prezentatoarea TV Cristina Topescu a murit duminica, data de 12 ianuarie. Ea a fost gasita in casa, fara suflare, dupa ce o vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Vedeta avea 3 caini morti, dar si alti cinci care erau vii. Ce au gasit politistii in casa Cristinei .

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se .

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre .

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )