Libnet.ro
UNICEF

15:31

Corpul uman: Intre ce ore functioneaza cel mai bine organele tale

Antena3 Antena3,
Corpul uman: Intre ce ore functioneaza cel mai bine organele tale

Totul in jurul nostru se reteta ciclic: secundele, minutele, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bataile inimii. Viata e formata dintr-o intreaga gama de cicluri care creeaza o adevarata. continuă pe Antena3

Agassi a ales intre Nadal si Federer: E cel mai bun din istoria tenisului

Fostul mare campion Andre Agassi s-a exprimat in ceea ce priveste cel mai bun jucator de tenis al tututor timpurilor.

Campanie IGPR. Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!

In perioada aprilie septembrie 2014, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin intermediul structurilor teritoriale de ordine publica si prevenire a criminalitatii desfasoara campania de informare a populatiei Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Vezi cursul BNR

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4,4295 lei pentru un euro. Un curs mai mic pentru euro a fost inregistrat la.

REVISTA PRESEI. Relatare din Ucraina: Artemivsk, cel mai fierbinte avanpost separatist

In Adevarul citim, vineri,o relatare din Ucraina: Din cel mai fierbinte avanpost separatist: Asteptam intariri din Slaviansk si vom ataca din nou.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Statul, cel mai prost administrator, creeaza mai multe probleme decat rezolva

Romanii au o viziune critica asupra capacitatii administrative a statului roman. Cei mai multi considera ca statul este cel mai prost administrator 77,4% acord total si acord) si creeaza mai multe probleme decat rezolva 84,2%.

Nadal, cel mai bun jucator de tenis din istorie

Rafael Nadal este cel mai bun jucator de tenis din istorie chiar daca rivalul Roger Federer are cel mai mai mare numar de titluri de Mare Slem- 17.

Pretul cauciucului atinge cel mai redus nivel din 2009

Pretul futures al cauciucului a inregistrat ieri, pe piata din Tokyo, cea mai mare scadere din ultimele trei luni, ajungand la cel mai redus nivel din 2009, ca urmare a aprecierii yenului, respectiv pe fondul temerilor legate de slabirea cererii din China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )