Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corpurile celor doi romani dati disparuti in Marea Britanie, dupa ce ambarcatiunea de pescuit in care se aflau s-a scufundat, au fost recuperate

România Liberă România Liberă,
Corpurile celor doi romani dati disparuti in Marea Britanie, dupa ce ambarcatiunea de pescuit in care se aflau s-a scufundat, au fost recuperate

Autoritatile britanice au recuperat corpurile a doi cetateni romani care au fost dati disparuti in 6 august, dupa ce ambarcatiunea de pescuit in care se aflau s-a scufundat, in largul localitatii Shoreham. continuă pe România Liberă

TRAGEDIE! Corpurile romanilor dati disparuti in Canalul Manecii, gasite de pescari (FOTO)

Corpurile celor doi romani dati disparuti in Canalul Manecii, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni, au fost gasite in cursul zilei de luni. Amintim ca patru persoane au plecat la pescuit.

Cei doi pescari romani dati disparuti dupa accidentul naval din Canalul Manecii au fost gasiti morti

Cei doi pescari romani dati disparuti in urma accidentului naval care a avut loc in noaptea de 5 spre 6 august in Canalul Manecii, in largul Shoreham, au fost gasiti morti, trupurile lor fiind recuperate, a anuntat politia britanica, citata de BBC.

Cei doi romani care au disparut duminica trecuta in Canalul Manecii au fost gasiti morti. Autoritatile romane nu au avut nici o reactie

Autoritatile britanice au recuperat corpurile a doi cetateni romani care au fost dati disparuti in 6 august, dupa ce ambarcatiunea de pescuit in care se aflau s-a scufundat, in largul localitatii Shoreham.

Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

David Davis, secretar al Brexit, a declarat ca Marea Britanie nu se va angaja la un proiect de lege Brexit la summit-ul UE din octombrie, potrivit agentiei de stiri Politico.

Marea Britanie dezvaluie un plan de uniune vamala temporara cu UE

Marea Britanie va incerca sa mentina accesul la uniunea vamala timp de mai multi ani dupa Brexit. Guvernul a dezvaluit intentia de a continua cu regimul vamal actual pentru cel putin trei ani dupa ce tara va parasi UE in 2019, potrivit Evening Standard.

Marea Britanie se pregateste sa treaca la urmatoarea faza a negocierilor pentru Brexit

Marea Britanie este pregatita sa stabileasca detaliile viitoarei relatii pe care si-o doreste cu Uniunea Europeana, facand inclusiv planuri pentru noi aranjamente vamale, conform unei surse citate de Reuters.

FOTO + VIDEO: Eroul de la Charlottesville: A fost lovit in plin de masina extremistului, in timp ce incerca sa-si salveze logodnica din fata pericolului. Prietena celor doi, insa, a fost omorata

Marcus Martin se afla printre participantii la contramanifestatia extremei-dreapta din oraselul Charlottesville din Virginia, cand un barbat care conducea un Dodge Challenger a intrat in multime. Astfel, acesta si-a rupt piciorul in timp ce si-a impins logodnica, pe Marissa Blair, din calea masinii. Prietena celor doi, Heather Heyer, nu a fost la fel de norocoasa.

Numele celor sase romani aflati pe lista conturilor bancare elvetiene inactive de 60 de ani!

Sase romani figureaza pe lista conturilor bancare din Elvetia inactive in ultimii 60 de ani, publicata de Asociatia Bancherilor Elvetieni SBA) pe un site infiintat special pentru informarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3007 seconds )