Libnet.ro
UNICEF

16:30

Coruptia din Romania, in Soseaua Virtutii. Cartea Cainelui, noul roman al lui Cristian Teodorescu. Autorul descrie si sordidul din Cartierul Militari

Adevărul Adevărul,
Coruptia din Romania, in Soseaua Virtutii. Cartea Cainelui, noul roman al lui Cristian Teodorescu. Autorul descrie si sordidul din Cartierul Militari

Romanul Soseaua Virtutii. Cartea Cainelui de Cristian Teodorescu, aparut la Cartea Romaneasca, vorbeste despre cine si cum a facut avere dupa 1989, despre coruptia omniprezenta a clasei politice romanesti si relatiile ei ascunse cu fosta Securitate. Adevarul. ro va prezinta fragmente in avanpremiera din noul roman. continuă pe Adevărul

Documentar fara prejudecati despre istoria evreilor din Romania

Cinefilii clujeni vor avea ocazia sa urmareasca unul dintre cele mai interesante documentare despre istoria evreilor din Romania. Filmul este semnat de regizorul Oana Giurgiu si priveste rolul evreilor in istoria Romaniei fara complexe si fara prejudecati. Decupajul filmului este unul dadaist, ca un omagiu adus marilor promotori ai acestui curent literar si artistic, Tristan Tzara si Marcel Iancu.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

Universal Channel se retrage din Romania. Care sunt motivele

Televiziunea americana Universal Channel se va retrage din Romania, ultima zi de emisie fiind 30 aprilie, relateaza Mediafax.

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate.

Scandalurile care au zdruncinat manastirile din Romania: Calugari prinsi la pacanele, partide de sex cu prostituate si maicute insarcinate

Povestile neortodoxe din manastririle din Romania au tinut de-a lungul timpului prima pagina a ziarelor. De la calugari prinsi la pacanele pana la partide de sex cu prostituate, betii crunte si maicute.

H and M inaugureaza la Tulcea cel de-al 40-lea magazin din Romania

H and M Hennes and Mauritz AB va inaugura, pe 2 aprilie, cel de-al 40-lea magazin din Romania, la Tulcea, in cadrul centrului comercial Winmarkt, arata un comunicat remis azi redactiei.

Afacerile de familie din Romania, fie rezista, fie sunt vandute

Afacerile de familie din Romania se afla intr-una dintre cele mai importante etape ale evolutiei lor din 1989 pana in prezent - primul schimb de generatii, care se va finaliza fie prin transferul catre noua generatie, fie cu vanzari si chiar disparitii.

Trei sferturi dintre firmele de familie din Romania au avut afaceri in crestere, anul trecut

Trei sferturi dintre afacerile de familie din Romania 74%) au inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in ultimul an financiar, in vreme ce la nivel global 65% dintre afacerile de familie au inregistrat astfel de cresteri, arata editia din acest an a raportului PwC Family Business Survey.

Asociatia Restaurantelor din Romania, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Directiei Antifrauda in speranta modificarii diferentelor de casa pentru care se suspenda activitatea

Prezent la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders, presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill, Dragos Petrescu, a declarat, marti, ca Asociatia pe care o.

Asociatia Restaurantelor din Romania, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Antifrauda in speranta modificarii diferentelor de casa pentru care se suspenda activitatea

Prezent la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders, presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill, Dragos Petrescu, a declarat, marti, ca Asociatia pe care o.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )