Libnet.ro
UNICEF

22:45

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Hotnews Hotnews,
 SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate. continuă pe Hotnews

Recep Erdogan isi scurteaza vizita in Romania, in urma evenimentelor din Turcia

Presedintele Turciei Recep Erdogan a anuntat, miercuri, ca isi va scurta vizita in Romania, ca urmare a evenimentelor din Turcia, informeaza Mediafax.

Erdogan isi scurteaza vizita in Romania din cauza atacului din Istanbul

ACTUALIZARE 14:18 Erdogan: Cred ca sprijinul Romaniei pentru aderarea Turciei la UE va fi si mai hotarat * Presedintele turc a ajuns la Guvern, pentru o discutie cu premierul Ponta Presedintele turc, Recep Erdogan, a apreciat, azi la Bucuresti, ca sprijinul Romaniei pentru aderarea Turciei la UE va fi si mai hotarat in perioada urmatoare, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca si Turcia si Uniunea Europeana ar avea de castigat din aceasta aderare.

GALERIE FOTO. Vizita lui Erdogan la Bucuresti. Iohannis: Romania va sprijini Turcia in procesul de aderare la UE. Seful statului turc isi scurteaza vizita, dupa atacul terorist

Presedintele Turciei, Tayyip Recep Erdogan, se afla intr-o vizita oficiala in Romania. El a avut deja o intrevedere cu Klaus Iohannis. Seful statului roman l-a asigurat ca Bucurestiul va sprijini Ankarra in parcursul sau european. in urma atentatului de marti, presedintele turc si-a scurtat vizita in Romania.

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, va veni miercuri in Romania

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, va face o vizita la Bucuresti, miercuri, cand va fi primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cei doi sefi de stat urmand apoi sa aiba o declaratie de presa comuna.

Presedintele Recep Erdogan cere eliminarea vizelor impuse de Romania

Presedintele Turciei Recep Erdogan a vorbit, miercuri, despre interesul turistilor ramani fata de tara sa, insa a precizat ca vizele impuse de Romania cetatenilor turci impiedica dezvoltarea relatiilor turistice, informeaza Mediafax.

GALERIE FOTO. Presedintele Turciei, in vizita in Romania. Iohannis l-a primit pe Erdogan la Cotroceni. Ce au declarat cei doi sefi de stat

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Turciei, Recep Erdogan.

Presedintele Recep Erdogan, la Cotroceni: Lupta noastra impotriva terorismului trebuie sa continuie (VIDEO)

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, a vorbit, miercuri, la Palatul Cotroceni, despre procurorul turc care a fost ucis marti la Istambul, dar si despre relati dintre Romania si Turcia, informeaza B1 TV. Astfel,.

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen.

Documentar fara prejudecati despre istoria evreilor din Romania

Cinefilii clujeni vor avea ocazia sa urmareasca unul dintre cele mai interesante documentare despre istoria evreilor din Romania. Filmul este semnat de regizorul Oana Giurgiu si priveste rolul evreilor in istoria Romaniei fara complexe si fara prejudecati. Decupajul filmului este unul dadaist, ca un omagiu adus marilor promotori ai acestui curent literar si artistic, Tristan Tzara si Marcel Iancu.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )