Libnet.ro
UNICEF

19:00

Documentar fara prejudecati despre istoria evreilor din Romania

România Liberă România Liberă,
Documentar fara prejudecati despre istoria evreilor din Romania

Cinefilii clujeni vor avea ocazia sa urmareasca unul dintre cele mai interesante documentare despre istoria evreilor din Romania. Filmul este semnat de regizorul Oana Giurgiu si priveste rolul evreilor in istoria Romaniei fara complexe si fara prejudecati. Decupajul filmului este unul dadaist, ca un omagiu adus marilor promotori ai acestui curent literar si artistic, Tristan Tzara si Marcel Iancu. continuă pe România Liberă

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania

Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si Managing Partner al agentiei de PR si Evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania PTIR).

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania

Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si managing partner al agentiei de PR si evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania PTIR).

2,4 milioane de adrese IP din Romania implicate in incidente de securitate cibernetica

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 78 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la mai mult de 2,4 milioane IP-urilor unice din Romania implicate in diverse tipuri de incidente de securitate cibernetica. Comparativ cu 2013, numarul alertelor a crescut cu 81,4%, iar cel al IP-uri unice afectate cu 9,1%.

Renumitul medic Maciej Lesiak sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania

Renumitul medic cardiolog Prof. Maciej Lesiak, directorul Laboratorului de Cateterizari din cadrul University Hospital of Lords Transfiguration din Poznan, Polonia, va sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES. Seminarul va avea ca tema provocarile anului 2015 in tratamentul afectiunilor cardiace cu stenturile bioresorbabile ABSORB.

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

Bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 039;70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de.

Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul de la compania aeriana Germanwings in Alpii francezi ar fi avut origini romanesti. Astfel, bunicul lui Andreas Lubitz ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, potrivit Mediafax.

Presa germana: Bunicul copilotului avionului A320 Germanwings ar fi emigrat din Romania in anii '70

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii '70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, citat de Mediafax. Bunicul lui Andreas Lubitz, un medic pediatru in varsta de 87 de ani, si bunica sa, 84 de ani, au locuit in oraselul Neuburg, landul Bavaria, pana in urma cu cateva luni, cand s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, in Montabaur, landul Rheinland-Pfalz.

McDonalds vinde restaurantele din Romania unui antreprenor rus

Lantul american McDonalds vinde bussinesul din Romania unui afacerist rus. Potrivit Ziarului Financiar, tranzactia va avea loc zilele urmatoare. De aceasta achizitie au fost interesati atat afaceristi.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )