Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cosmarul trait de Lily Allen din cauza dependentei de alcool si droguri: Nimic nu functiona, asa ca mi-am propus sa incerc si heroina...

Adevărul Adevărul,
Cosmarul trait de Lily Allen din cauza dependentei de alcool si droguri: Nimic nu functiona, asa ca mi-am propus sa incerc si heroina...

M-am simtit vinovata ca mi-am neglijat copiii cand erau mici si am mers in turnee, unde ma purtam ingrozitor, spune cantareata britanica. Dar acum am o relatie grozava cu copiii mei, conchide artista. insa ce s-a intamplat mai exact in cele mai intunecate momente din viata lui Lily?. continuă pe Adevărul

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express. Ce se intampla intre cei doi colegi de emisiune, cititi in randurile de mai jos. Speak si Sorin Bontea s-au certat in fata fanilor. Motivul, unele neajunsuri de la Asia Express intre Sorin Bontea si Speak au loc replici .

DIN CAUZA COVID-19 Cuba a anulat toate evenimentele sportive din primul trimestru al anului 2021

Institutul National al Sporturilor Inder) din Cuba a anuntat ca a suspendat desfasurarea tuturor competitiile nationale si internationale programate in primul trimestru al anului 2021 din cauza crizei sanitare provocate de noul val de infectari cu COVID-19.

Disneyland Paris: Redeschiderea este amanata pentru 2 aprilie din cauza Covid-19

Disneyland Paris, principala destinatie turistica privata din Europa, si-a amanat data redeschiderii pana la 2 aprilie, din cauza crizei continue de sanatate de pe continent, potrivit unui comunicat de presa publicat luni pe contul sau de Twitter si citat de AFP.

Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 200 Arad - Deva, in zona statiei Milova, judetul Arad, deoarece, din cauza conditiile meteo nefavorabile a fost deformata sina. Autoritatile intervin la fata locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulatia a fost reluata insa cu o restrictie de viteza de 30 kmh in zona respectiva.

Capitoliul din SUA, inchis din cauza unei amenintari in domeniul securitatii

Capitoliul din Washington a fost inchis, din cauza unei amenintari la adresa securitatii, luni, cu doua zile inaintea investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite.

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

BURSELE LUMII Bursele europene, in declin din cauza incetinirii exporturilor de vaccinuri Pfizer

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, in contextul in care au incetinit exporturile de vaccinuri impotriva coronavirus produse de compania americana Pfizer Inc.

Cat a suferit piata de mobile, din cauza pandemiei: ce s-a intamplat in 2020 cu telefoanele

Luna ianuarie este dedicata statisticilor pe anul anterior, iar 2020 fiind dominat de pandemie, este interesant sa vezi schimbarile din tech. Nici nu a inceput anul bine, iar cei de la Digitimes.

ARGES: O casa a fost cuprinsa de flacari, probabil din cauza cosului de fum

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la o locuinta din orasul argesean Stefanesti. O fata de 12 ani se afla singura acasa si a observat focul care cuprinsese acoperisul, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112, potrivit News.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )