Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Cernat, schimbare totala dupa finalul Exatlon Romania. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Playtech Playtech,
Cosmin Cernat, schimbare totala dupa finalul Exatlon Romania. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Cosmin Cernat a facut o schimbare drastica. Din nefericire, producatorii au anuntat faptul ca proiectul Exatlon nu va mai merge inainte, dar ca Survivor va fi show-ul care ii va lua locul. Ce a decis vedeta sa faca, dupa finalul Exatlon Romania? Schimbarea totala a lui Cosmin Cernat, dupa finalul Exatlon Romania Cosmin Cernat paraseste, . continuă pe Playtech

ADIO, Cosmin Cernat! Fostul prezentator NE-A PARASIT! Veste DEVASTATOARE dupa ce a fost DAT AFARA de la Kanal D si a A SLABIT EXTREM DE MULT...

Supriza imensa pentru fanii lui Cosmin Cernat, prezenatorul celebrului show Exatlon Romania.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )