Libnet.ro
UNICEF

18:30

Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

B1 B1,
Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca autoritatile romane au descoperit, in Maramures, la Ocolul Silvic Sighet, poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii cinci ani. Pe o. continuă pe B1

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

Prezentarea celebrului brand de nisa Comme des Garcons a fost catalogata drept cea mai ciudata din cadrul Paris Fashion Week 2020! Iata de ce! .

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Costel Alexe, aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor

ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri .

COSTEL ALEXE: Am solicitat schimbarea din functie a comisarului sef de la Garda de Mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a solicitat comisarului general de la Garda Nationala de Mediu schimbarea din functie a comisarului general de la Garda de Mediu Bucuresti, din cauza unei implicari nu tocmai eficiente in ceea ce priveste monitorizarea problemelor de mediu cu care se confrunta Capitala.

Ministrul Mediului a solicitat demiterea conducerii APM Bucuresti. Costel Alexe: Nu e normal sa aflu de pe Facebook despre nivelul record al poluarii din Capitala (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat demiterea conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, precum si a directorilor de acolo, in conditiile in care conducerea ministerului.

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )