Libnet.ro
UNICEF

16:01

COSTEL ALEXE: Am solicitat schimbarea din functie a comisarului sef de la Garda de Mediu Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COSTEL ALEXE: Am solicitat schimbarea din functie a comisarului sef de la Garda de Mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a solicitat comisarului general de la Garda Nationala de Mediu schimbarea din functie a comisarului general de la Garda de Mediu Bucuresti, din cauza unei implicari nu tocmai eficiente in ceea ce priveste monitorizarea problemelor de mediu cu care se confrunta Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul interimar al Mediului cere demisia comisarului sef pe Bucuresti al Garzii de Mediu

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu sa il demita pe comisarul sef pe Bucuresti, deoarece acesta nu s-a implicat eficient in problemele de mediu.

Ministrul Mediului a solicitat demiterea conducerii APM Bucuresti. Costel Alexe: Nu e normal sa aflu de pe Facebook despre nivelul record al poluarii din Capitala (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat demiterea conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, precum si a directorilor de acolo, in conditiile in care conducerea ministerului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca autoritatile romane au descoperit, in Maramures, la Ocolul Silvic Sighet, poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii cinci ani. Pe o.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Costel Alexe, aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor

ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri .

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

Seful Nokia a demisionat din functie

Presedintele si directorul general CEO) al Nokia, Rajeev Suri, a demisionat din functie, dupa mai mult de zece ani in fruntea companiei finlandeze de tehnologie. El va parasi functia la data de 31 august 2020, potrivit unei decizii luate luni de consiliul de administratie.

Protest la Ministerul Mediului: Reprezentantii Declic s-au intalnit cu Costel Alexe! (FOTO, VIDEO)

Zeci de protestatari cu masti de gaze pe fata au venit in fata Ministerului Mediului pentru a protesta impotriva poluarii din Bucuresti si alte orase din tara. Acestia au fost primiti de ministrul Costel.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )