Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce cote au Iohannis si Dancila la casele de pariuri, in turul doi. Ponta a pierdut in 2014 din aceasta cauza!

Antena3 Antena3,
Ce cote au Iohannis si Dancila la casele de pariuri, in turul doi. Ponta a pierdut in 2014 din aceasta cauza!

Turul 1 al alegerilor prezidentiale s-a terminat, iar Romania stie pe cine va miza in cel de-al doilea tur de scrutin, programat peste doua saptamani, duminica, pe 24 noiembrie, scrie Libertatea. Chiar daca. continuă pe Antena3

Universitatea din Bucuresti si Europa FM ii invita pe Iohannis si Dancila la o dezbatere pentru turul doi. Cand si unde ar urma sa aiba loc

Universitatea din Bucuresti si postul de radio Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cele doua institutii propun ca dezbaterea sa aiba loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19. 00, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, duminica seara, ca daca nu ar fi intrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, era un lucru de onoare sa isi depuna mandatul. Acum sunt in turul doi si cred ca la noi nu se pune problema acum de cine pastreaza puterea, a spus ea.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Lupta stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi: intre 5% si 10% ii desparteau duminica dupa-amiaza, in functie de institutul de sondare

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru Cotroceni, arata primele EXIT Poll-uri. Marea miza a primului tur este, insa, batalia pentru locul doi intre Viorica Dancila si Dan Barna. Cifrele prezentat.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

UPDATE: Viorica Dancila are un avans de peste 4 procente, arata un EXIT Poll realizat de IRES, la ora 15. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora. Peste 7 milioane de romani 38,79 %)au votat pe.

Ciolacu: PSD si-a atins primul obiectiv de etapa; Viorica Dancila este in turul doi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat ca PSD si-a atins primul obiectiv de et.

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

Ce spun Iohannis, Dancila si Barna, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe ce mizeaza candidatii principali in turul al doilea

Conform estimarilor pentru ora inchiderii urnelor, la 21:00, Klaus Iohannis avea 38,4% din voturi, Viorica Dancila 21,9% si Dan Barna 16,1%. Ce spun cei trei oficiali dupa primul tur al alegerilor prezidentiale si pe ce mizeaza in turul al doilea? Ce spun Iohannis, Dancila si Barna dupa primul tur al alegerilor prezidentiale Primul tur al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )