Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba

Adevărul Adevărul,
Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba si are pasaport sarb, citand surse din Guvernul de la Belgrad. Ponta a declarat pentru Hotnews ca este consilier onorific al presedintelui sarb si a primit o calitate onorifica. continuă pe Adevărul

Ziarul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba. Ponta: Am primit o calitate onorifica

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a primit joi cetatenie sarba, relateaza ziarul sarb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 si a primit o calitate onorifica.

Un ziar sarb sustine ca Ponta a primit cetatenie sarba. Ce raspunde fostul premier

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba si are pasaport sarb, citand surse din Guvernul de la Belgrad. Ponta a declarat pentru Antena 3 ca este consilier onor.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Victor Ponta cere demiterea lui Carmen Dan. Mesajul furibund transmis lui Dragnea, dar si lui Tudose

Victor Ponta Situatia de azi este cea mai rea posibila : pentru oamenii care vor si au nevoie sa aiba incredere in Politie, pentru majoritatea covarsitoare a angajatilor corecti si muncitori din Ministerul de Interne.

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Codrin Stefanescu presedinte! Victor Ponta, ironii la adresa fostilor colegi din PSD. Nici pe Iohannis nu l-a iertat (VIDEO)

Problema noastra este ca nu avem nici guvernare, nici vreun presedinte care sa dea in branci cu munca, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Fostul premier a mai sustinut ca Liviu Dragnea va candida.

Victor Ponta, despre scandalul din PSD: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori, incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul de Facebook un mesaj in care vorbeste despre noul scandal din PSD. Multi oameni de buna credinta ma intreaba de ce nu ma pronunt public despre ceea ce se.

Julian Assange a primit cetatenie ecuadoriana

Ecuadorul i-a acordat cetatenie lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat din 2012 in ambasada acestui stat la Londra, a anuntat joi ministrul ecuadorian de externe, Maria Fernanda Espinosa, potrivit AF.

Julian Assange a aparut in baza de date a Eduadorului, pornind speculatii ca ar fi primit cetatenie

Numele fondatorului Wikileaks, Julian Assange, a aparut intr-o baza de date a guvernului din Ecuador privind codurile numerice personale ale cetatenilor, alimentand speculatia ca acesta ar fi primit cetatenia tarii, precizeaza Reuters.

Julian Assange a aparut in baza de date a Ecuadorului, starnind speculatii ca ar fi primit cetatenie

Numele fondatorului Wikileaks, Julian Assange, a aparut intr-o baza de date a guvernului din Ecuador privind codurile numerice personale ale cetatenilor, alimentand speculatia ca acesta ar fi primit cetatenia tarii, precizeaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )