Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta cere demiterea lui Carmen Dan. Mesajul furibund transmis lui Dragnea, dar si lui Tudose

Antena3 Antena3,
Victor Ponta cere demiterea lui Carmen Dan. Mesajul furibund transmis lui Dragnea, dar si lui Tudose

Victor Ponta Situatia de azi este cea mai rea posibila : pentru oamenii care vor si au nevoie sa aiba incredere in Politie, pentru majoritatea covarsitoare a angajatilor corecti si muncitori din Ministerul de Interne. continuă pe Antena3

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor cere demisia lui Carmen Dan

Liberalul Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in conditiile in care autoritatile au reusit sa gaseasca suspectul de pedofilie la doar trei zile dupa ce au fost facute publice imaginile cu acesta. Mai mult, suspectul este agent la Brigada Rutiera.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil. PNL cere demisia lui Carmen Dan

Sedinta de urgenta la Ministerul de Interne MAI) dupa scandalul de amploare declansat dupa ce s-a aflat ca barbatul suspectat ca a agresat doi copii in Capitala este agent in cadrul Brigazii.

Mihai Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Eu accept daca isi da demisia

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, miercuri seara, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful Executivului a declarat, in direct la Antena 3, ca nu mai poate lucra cu ministrul Dan pentru ca aceasta il minte.

Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Nu sunt premierul SRI, nu eu am taiat porci acolo. Nu vreau sefia PSD

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care asteapta demisia.

Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu un ministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Nu sunt premierul SRI, nu eu am taiat porci acolo

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara, de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care asteapta demisia.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Demiterea sefului Politiei, amanata de premier. Tudose vrea sa afle si versiunea lui Bogdan Despescu. Surse: Tudose forteaza demisia ministrului Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa semneze demiterea din functie a sefului Politiei, Bogdan Despescu, pana cand nu va auzi si argumentele sale, nu doar varianta ministrului de Interne Carmen Dan. Decizia premierului vine in contextul in care acesta forteaza demisia ministrului de Interne Carmen Dan, apropiata de Liviu Dragnea, cel cu care se afla in plin razboi politic.

Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie si sustine ca doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )