Libnet.ro
UNICEF

12:00

Covid 19 schimba liniile de productie in fabricile din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Covid 19 schimba liniile de productie in fabricile din tara

Mai multe companii din tara noas-tra doresc sa-si modifice sau sa achizitioneze linii de productie de masti si combinezoane sanitare, iar saptamana viitoare ar putea incepe productia la cel putin unul dintre acestia, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat ca societatea Farmec Cluj, cel mai mare producator autohton de cosmetice, Farmec Cluj, va incepe productia de biocide. continuă pe Ziarul Bursa

Criza COVID-19 schimba regulile: in ce conditii se mai pot elibera pasapoartele si apostilele. Examenele auto, suspendate

Criza COVID-19 afecteaza activitatea serviciilor din subordinea Institutiei Prefectului Vaslui, fiind impuse o serie de restrictii pentru a preveni imbolnavirile.

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

Noi masuri la Posta pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19: Program redus, limitarea accesului de persoane in oficii, folosirea propriilor instrumente de scris si plata cu cardul daca este posibil

Toate oficiile postale din tara isi vor suspenda activitatea in weekend, in perioada 21 martie-1 aprilie, cu posibilitate de prelungire, in functie de situatie, a anuntat luni Posta Romana, ca parte a unui nou pachet de masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. Compania recomanda plata cu cardul acolo unde se poate, limitarea accesului de persoane in oficii si pastrarea unei distante de 2 metri, precum si folosirea propriilor instrumente de scris.

Bilant COVID-19: Numarul cazurilor din Romania se apropie de 200

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania a ajuns aseara la 168, dupa ce autoritatile au anuntat 29 de cazuri noi. Toate cazurile confirmate ieri sunt ale unor persoane aflate in carantina sau in autoizolare, sau sunt contacti ale unor cazuri pozitive. Zece dintre cazurile confirmate sunt din Capitala si judetul Ilfov, zona cu cele mai multe cazuri din tara, 52.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

Spania: Numarul total al pacientilor infectati cu COVID-19 a depasit 13.000. MAE, la solicitarea B1.RO: Exista un singur roman depistat cu noul coronavirus

Criza provocata de pandemia de COVID-19 continua sa fie critica in Spania, unde doar in curusl zilei de miercuri au fost raportate 2. 084 de noi imbolnaviri, numarul total al cazurilor ajungand la 13.

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital.

Raspundere penala pentru jurnalistii care vor publica stiri false despre COVID-19. Avertismentul lui Igor Dodon

Ca urmare a aparitiei in ultima vreme a mai multor stiri false despre COVID-19, Igor Dodon a anuntat ca legislatia ar putea fi inasprita in aceasta perioada, pentru a combate fenomenul fake news. Astfel, jurnalistii care vor publica stiri false ar putea fi trasi la raspundere penala.

AURSF: Epidemia de COVID-19 va afecta in primul rand consumatorii de credite

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) a atras atentia ca epidemia de coronavirus Covid-19) va afecta in primul rand consumatorii, cea mai vulnerabila veriga a participantilor la viata economica si sociala a tarii noastre, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Suspiciune de COVID-19 la un copil de 10 luni. Mama bebelusui a venit din Italia, dar a fugit de acasa

Un copil de 10 luni din judetul Botosani a ajuns internat la Sectia de Infectioase, suspect de infectie cu COVID-19. Mama acestuia a venit din Italia dar a fugit de acasa, la scurt timp. Si alti trei copii sunt suspecti de infectie cu COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )