Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID 19. Ultima raportare oficiala despre numarul imbolnavirilor: 576 de persoane pozitive si 4 decese

Adevărul Adevărul,
COVID 19. Ultima raportare oficiala despre numarul imbolnavirilor: 576 de persoane pozitive si 4 decese

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 118 persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. continuă pe Adevărul

15 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 109

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministerul Sanatatii a anuntat ca pe parcursul zilei de luni, 23 martie, au fost confirmate alte 15 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 115 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, iar in patru cazuri este vorba despre cazuri de import.

14 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 80

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de sambata, 21 martie, au fost confirmate alte 14 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 111 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Ghidul locurilor de munca disponibile in criza COVID-19

Peste un milion de angajati din economia autohtona risca sa intre in somaj. in aceste momente de perturbare majora a echilibrului sanitar, economic si financiar, think tank-ul INACO Initiativa pentru Competitivitate lanseaza prima editie a Ghidului locurilor de munca disponibile in criza COVID-19.

Teodorovici (PSD): Planul de salvare economica a Romaniei dupa Covid-19

Eugen Teodorovici a lansat o petitie cu titlul Planul de salvare economica a Romaniei dupa Covid-19. Fostul ministru al Finantelor este de parere ca masurile anuntate de Guvernul Orban nu sunt.

Incredibila campanie pentru cumpararea unui aparat performant de depistare a COVID-19. Dispozitivul ajuns la Iasi poate prelucra un numar urias de teste zilnic

Un aparat performant pentru prelucrarea automata a testelor pentru confirmarea virusului COVID-19 a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Sf. Parascheva din Iasi in cursul zilei de luni, 23 martie. Aparatul reprezinta odonatie din partea Casa Share, una dintre cele mai cunoscute asociatii umanitare din Iasi, care a ridicat zeci de case pentru nevoiasi.

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor doua persoane este buna.

Student roman depistat cu COVID-19 povesteste ce simptome a avut. Am inceput sa am simptome specifice unei raceli normale

UUn tanar in varsta de 21 de ani, din judetul Gorj, student in Spania, fiul unui prosper om de afaceri, a fost depistat cu COVID-19. Acesta se afla in izolare la domiciliul bunicilor sai.

Campionatul Mondial de snooker, amanat si el din cauza COVID 19

Pe lunga lista de evenimente sportive majore amanate din cauza COVID-19 s-a adaugat, vineri, si Campionatul Mondial de Snooker, de la Sheffield, Marea Britanie.

Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie impotriva COVID-19

In contextul extinderii COVID-19, Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie si siguranta atat pentru clienti, cat si pentru echipele din magazine si din centrele logistice, se arata intr-un comunicat remis Redcatiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )