Libnet.ro
UNICEF

23:15

Covid: Infectarile in Wuhan, de zece ori mai mari decat bilantul oficial (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Covid: Infectarile in Wuhan, de zece ori mai mari decat bilantul oficial (studiu)

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus in Wuhan, unde au fost detectate primele cazuri de Covid-19 din lume, ar fi de zece ori mai mare decat bilantul anuntat pana acum de Beijing, potrivit unui studiu al Centrului chinez pentru controlul si preventia bolilor, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

AEP estimeaza solicitari de rambursare cheltuieli pentru alegerile parlamentare de aproape patru ori mai mari decat in 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca vor fi solicitate la rambursare cheltuieli facute de formatiunile politice la alegerile parlamentare din acest an de aproape 167 de milioane de lei, de aproape patru ori mai mari decat la alegerile parlamentare din 2016. Termenul limita pentru depunerea cererilor de rambursare este de 6 ianuarie 2021.

Bilant CEDO 2020:Romania, obligata sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii 10 ani

ANRP ar fi trebuit sa solutioneze pana la 20 mai 2018 toate dosarele constituite in temeiul Legii nr.

Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE, arata raportul Eurostat

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit 956 de miliarde de euro, echivalentul a 6,8% din PIB-ul UE, pe alimente si pe bauturi non-alcoolice in anul 2019, arata datele publicate luni de.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE

In anul 2019, gospodariile din Uniunea Europeana au alocat, in medie, 13% din totalul cheltuielilor de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, pe primul loc in UE fiind gospodariile din Romania care au alocat 26% din cheltuielile totale de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, arata datele publicate de Eurostat.

Studiu: Numarul chinezilor din Wuhan infectati cu SARS-CoV-2, de zece ori mai mare decat cel raportat oficial

Aproximativ 500. 000 de oameni din Wuhan, ceea ce reprezinta 5% din totalul populatiei orasului chinez, este posibil sa fi fost infectati cu SARS-CoV-2, potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China.

Romanii cheltuie pe mancare si sucuri de doua ori mai mult decat media UE

Romanii cheltuie pe alimente si bauturi non-alcoolice de doua ori mai mult decat media europeana, potrivit datelor Eurostat privind cheltuielile pe care le-au facut in 2019 gospodariile din Uniunea Europeana.

PWC NET ZERO ECONOMY INDEX: Statele lumii trebuie sa reduca emisiile de carbon de 5 ori mai repede pentru a atinge obiectivul Acordului de la Paris

Limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 1,5C, asa cum a fost convenit prin Acordul de la Paris, impune ca rata de decarbonare sa ajunga la 11,7% anual, de aproape cinci ori mai mare decat in 2019, arata cel mai recent raport PwC Net Zero Economy Index.

Consumatorii casnici ar putea plati facturi mult mai mari la energie, cu pana la 26%, de la 1 ianuarie, daca nu incheie noi contracte Acuzatii dure ale Asociatiei Energia Inteligenta aduse ANRE

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, insa foarte putini consumatori casnici stiu ca pot cauta oferte avantajoase de furnizare a energiei si in functie de acestea sa isi schimbe furnizorul. Responsabila de aceasta situatie este Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), care nu si-a indeplinit obligatiile in privinta informarii consumatorilor, astfel incat acestia sa stie ca este mai avantajos sa incheie noi contracte, poate cu noi furnizori. Acestia pot ajunge in situatia de a plati in ianuarie facturi cu pana la 26% mai mari decat in decembrie, din cauza neinformarii. Asociatia Energia Inteligenta solicita autoritatilor, printr-o scrisoare deschisa, demiterea Comitetului de Reglementare al ANRE si a celor vinovati de aceasta situatie.

De patru ori mai multi bani de rambursat partidelor pentru campania de la alegerile parlamentare fata de scrutinul de acum 4 ani Topul partidelor care vor primi cei mai multi bani

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca partidele vor cere rambursarea unor cheltuieli facute la alegerile parlamentare din acest an de aproximativ 167 de milioane de lei, ceea ce inseamna de aproape patru ori mai mult fata de scutinul parlamentar din 2016. Suma cea mai mare de rambursat - peste 48,8 milioane de lei - este catre PNL, urmat de PSD, Pro Romania, PMP si USR.

Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19. Este printre cele mai ieftine

In urma unor cercetari suplimentare, grupul farmaceutic AstraZeneca a sustinut ca a gasit formula castigatoare pentru vaccinul sau impotriva coronavirus. Pana acum, dupa autorizare, au fost puse in circulatie vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si Sputnik V. Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19 AstraZeneca a dezvoltat vaccinul sau impreuna cu Universitatea din Oxford, asupra caruia .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )