Libnet.ro
UNICEF

12:00

Studiu: Numarul chinezilor din Wuhan infectati cu SARS-CoV-2, de zece ori mai mare decat cel raportat oficial

Adevărul Adevărul,
Studiu: Numarul chinezilor din Wuhan infectati cu SARS-CoV-2, de zece ori mai mare decat cel raportat oficial

Aproximativ 500. 000 de oameni din Wuhan, ceea ce reprezinta 5% din totalul populatiei orasului chinez, este posibil sa fi fost infectati cu SARS-CoV-2, potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China. continuă pe Adevărul

STUDIU: Aproximativ 500.000 de oameni din Wuhan, infectati cu SARS-CoV-2

Aproximativ 500. 000 de oameni din Wuhan, ceea ce reprezinta 5% din totalul populatiei orasului chinez, este posibil sa fi fost infectati cu SARS-CoV-2, potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China.

Jurnalista din Wuhan, condamnata la 4 ani de inchisoare pentru reportajele facute la inceputul pandemiei

O cetateana jurnalista chineza, arestata dupa reportajele facute despre carantina din Wuhan, a fost condamnata luni la 4 ani de inchisoare, la un an de la aparitia COVID-19 in acest oras.

Chinezoaica din Wuhan, condamnata la 4 ani de inchisoare pentru reportajele facute la inceputul epidemiei de Covid-19

O cetateana jurnalista chineza, arestata dupa reportajele facute despre carantina din Wuhan, a fost condamnata luni la 4 ani de inchisoare, la un an de la aparitia COVID-19 in acest oras, relateaza France Presse, preluata de Agerpres.

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )