Libnet.ro
UNICEF

12:30

Covid Romania. Care este rata de incidenta a Covid in Bucuresti, azi, 26 octombrie 2020

B1 B1,
Covid Romania. Care este rata de incidenta a Covid in Bucuresti, azi, 26 octombrie 2020

In Romania sunt inregistrate zilnic tot mai multe cazuri de Covid-19. intr-un top negativ, Bucurestiul ocupa primul loc. Rata de incidenta a trecut de mai bine de o saptamana de 3 la mia de locuitori, iar. continuă pe B1

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Primarul din Sinaia, depistat cu Covid-19. Care este starea acestuia

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, a anuntat printr-un mesajpe Facebook, ca a fost confirmat cu Covid-19. Acesta sustine ca starea lui de sanatate este una buna, cu mici stari de febra si tuse. De.

Vestea soc a momentului. Elevii ar putea intra in vacanta de vara in aceasta perioada. Care este motivul

Cresterea expoziva a cazurilor de COVID-19 a dat peste cap intregul sistem sanitar al tarii si toate activitatile care presupun interactiune intre oameni. Una dintre cele mai apasatoare probleme este lipsa paturilor la ATI, un motiv real de ingrijorare pentru autoritati, medici si pacienti. Pentru a stopa raspandirea virsului, prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, a venit .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Tatal cu 150 de copii. Povestea impresionanta a barbatului care este cunoscut de o lume intreaga

Povestea unui barbat din Statele Unite ale Americii face inconjurul lumii. Ce-i drept, nici nu ar avea cum sa fie altfel. Joe Donor a devenit, in doar 12 ani, tatal a 150 de copii. Da, ati citit bine! Cum a ajuns Joe Donor sa fie tatal a 150 de copii Din anul 2008, Joe Donor, .

Horoscop 26 octombrie 2020. Zodia care are probleme la munca azi: ramane fara job

Astrologul a facut horoscopul de luni, 26 octombrie 2020. Astfel, se anunta schimbare de job pentru o zodie. Alti nativi au o relatie foarte buna cu partenerii de viata, in timp ce unii aleg sa petreaca mai mult timp in compania prietenilor. Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Ce iti rezerva astrele, in functie de zodie .

Povestea romanului infectat cu COVID-19, care s-a stins din viata in urma lipsei de paturi de la ATI

Un barbat, in varsta de 65 de ani, din Medias s-a stins din viata in timp ce astepta eliberarea unui pat la sectia ATI, potrivitrecorder. ro. Cornel Suciu incepuse sa prezinte simptome de COVID-19.

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )